miercuri, 19 decembrie 2012

C.A. 19 "Mos Craciun?"

 In timp ce lucram de zor la swap-urile la care m-am inscris (si despre care vom vorbi dupa sarbatori candva) am zarit asa cu "coada ochiului" o decoratiune haioasa din tub de carton (de la hartie). Ca sa ma destind putin a luat si eu un tub si mi-am facut una. Dar fiind in graba si pe facebook (parca) nu am notat cine e autorul (cina a venit cu ideea). Nu stiu nici daca era exact asa. L-am facut mai mult din ce imi aminteam. Am luat o coala de hartie si am lipit cu banda dublu adeziva undeva pe zona de mijloc. A indoit in partea de jos (dupa cum se vede) si apoi sus am indoit dar am creat valea astfel incat privit de sus cele doua vai formau un plus dupa care am prins colturile formate sus am cusut si adaugat panglica si un pampon. Stiu ca m-a amuzat mult ornamentul vazut pentru ca avea fata facuta dintr-un triunghi:)). Imi ramasese de la un fulg decupat o bucata care semana cu un triunghi doar ca avea doua colturi taiate (tocmai bun am zis si l-am lipit). Dupa care l-am desenat. Mi-a placut mult ideea nasului rosu si al conturului fetei. Asa ca am mers pe ea. I-am desenat si o curea, manute si ceva ce seamana a papuci. Mie mi-a placut - o sa imi aminteasca de colectia mea de tuburi pe care a trebuit sa le arunc (la cartoane - cel putin am constiinta curata)... lasa ca se strang altele - haha). Incepusem sa fac si un ren.. dar deja pauza mea de 5 minute se prelungea asa ca l-am lasat deoparte.. poate il fac imediat dupa Craciun;)).



Daca recunoasteti modelul dati-mi un mail cu link catre el sa il adaug:D. Am dat peste o multime de alte modele cand am cautat pe domnul google, mai putin peste acesta. Merci:P.

Update:
Am gasit din fericire pentru mine :D care este sursa si chiar si fotografia pe care o vazusem in treacat si de la care mi-a ramas gandul la omuletul de mai sus (yuppy!!!). E asa de bine cand poti preciza credit;)

via
Cu ocazia asta o sa stiu si eu exact pasii cand voi mai avea chef sa fac astfel de ornamente ca am cam bajbait;)) - imi aminteam doar imaginea finala... hahahaha:D!

6 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

si toata minunatia asta dintr un simplu tub de carton... genial...

copilarim spunea... [Raspunde]

@vavaly :D si am in lucru un ren. Deocamdata insa sunt in vacanta. Gata... :) - mai am de facut cateva articole sa le programez si ... "_"

Angi spunea... [Raspunde]

Frumos,frumos! Am sa fac si eu , ca e usor de facut.Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
da:D si sunt asa simpatice decoratiunile astea! ;))

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

hi hi hi...ce dragastos Mosul asta

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa hihi !! da:D

Trimiteți un comentariu