sâmbătă, 22 decembrie 2012

C.A. 22 "Ingeras de varf de brad"

Anul trecut am facut (ca si anul acesta) un fel de tragere la sorti - in ideea ca nu am timp sa fac cadou fiecaruia si.. sa nu ramana cineva fara dar. Eu si mami am ajuns sa fim pereche (anul acesta Buni s-a tras pe ea si mie mi-a ramas biletul meu. deci teoretic ar trebui sa imi fac mie un cadou... haha - dar fac pereche cu Bu :D). Sa revin la anul trecut! Printre altele, Mami a primit un Ingeras de pus in varful bradului. Am o poza de cand il impachetam in graba si una cu el deja in varful bradutului. Vazandu-l zilele acestea langa o cruciulita in camera mea, mi-am amintit ca nu am apucat sa va scriu despre el si de data aceasta nu am mai uitat. Iata-l - primul meu ingeras de us in varf de brad (pe al doilea l-ati putut vedea aici: C.A. 01 "Ingeras de varf de brad" (premiu)):


Abia astept sa il punem iar in varful badutului:D!!! Speram sa taiem un varf din garduletul de brazi de la bunici din gradina. Ii iubesc mult - si mi-e drag (si decat sa ii cioparteasca altii). In plus parca aduc un strop de acolo la noi. Dar cica sunt multe controale... si ca daca ar filma cand il taie nu e de ajuns:(. Uf. Nu-i nimic.. Rezolva Mosul cumva:D

8 comments :

Angi spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa ingerasa(?) ta blonda si creata.In iarna asta ma apuc si eu sa fac o papusica amigurumi.Si am mai luat ceva frumos de la tine.Pe Mos Craciun din caton Am facut unul pentru mine si 8 ,mai mici, pentru Sofi.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
da, da e o ingerasa:D!
abia astept sa vad cum va iesi. si eu lucrez la o papusica:). In vacanta mi-am propus sa lucrez pentru cei dragi (familie si prieteni).
Si mosii abia astept sa ii vad - s ale faci poze:*

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

ingerasa dragalasa?...si un/o, brad frumos :d

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa da , da!!

Gianina spunea... [Raspunde]

Ce dragalasa si diafana e ingerasa ta!Bravo!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina iti multumesc:)

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ce frumos si ce finut esteeee

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet :* ma bucur ca iti place:)!

Trimiteți un comentariu