duminică, 23 decembrie 2012

C.A. 23 "Frosty's Winter Wonderland"

Pentru ca am inceput cu "Frosty The Snowman" (1968) seria animata de iarna, m-am gandit ca ar fi frumos ca inainte de Craciun sa vedem ce a mai facut omul de zapada - promisese ca va reveni doar! Asa ca am pregatit pentru astazi urmarea desenului vazut pe 2 decembrie!

Desenul a aparut in 1976 si (culmea coincidentei vezi mai sus data la care am publicat anul acesta prima aventura omului de zapada) a fost difuzat prima data pe 2 decembrie in acel an.

Producatorii acestei emisiuni speciale de Craciun sunt Rankin-Bass, ca si in cazul povestii de saptamana trecuta.

De data aceasta Frosty se intoarce la copii si petrece o vacanta de iarna prelungita. Isi gaseste aleasa si trece prin peripetii datorita lui Jack Frost.

Cateva cuvinte despre distributie:

Narator ........................... Andy Griffith
Frosty............................... Jackie Vernon 
Crystal ............................ Shelley Winters
Jack Frost ...................... Paul Frees
Parson Brown ................  Dennis Day

 
 Dar haideti sa urmarim impreuna animatia si nu uitati, imediat dupa video este rezumatul:).


via youtube
Rezumat:
A venit iarna si copiii construiesc un om de zapada.. Le este insa dor de prietenul lor Frosty care se afla la Polul Nord. Si acesta se gandeste la copii si se intreaba oare cand va veni ziua sa se intoarca la ei. Citind prognoza meteo vede ca ziua aceea a venit si le trimite o scrisoare care ii anunta venirea. Odata ajuns la copii incep sa se bucure impreuna de iarna, sa se dea pe derdelus si totul era atat de frumos cand... isi facu aparitia Jack Frost. Acesta era invidios pe "succesul" avut de Frosty si creeaza o mica furtuna de zapada pentru a-i impresiona pe copii. Acestia in schimb prefera compania lui Frosty cel jovial si dragut. Jack Frost este extrem de suparat si ii urmareste pe acestia cand merg seara sa patineze pe lacul inghetat. El starneste o alta furtuna de zapada si convins ca i-a luat palaria lui Frosty pleaca sa se distreze. Insa in acea nebunie de vant si zapada nu observa ca luase de fapt palaria calului.  Totusi, a doua zi, copiii il gasesc pe Frosty schimbat! Era trist ca seara ramanea singur si copiii se hotarasc sa il ajute si sa ii faca o nevasta! O fac din zapada, ii pun doua margele de plastic albastre in loc de ochi, nasul, gura, un sort si peruca o fac dintr-un mop vechi. Incearca sa o aduca la viata cu ajutorul palariei iepei... dar nu reusesc:(. Intre timp Jack Frost isi da seama ca are palaria nepotrivita si vrea sa se razbune pr Frosty. Omul de zapada insa isi doreste ca viitoare sa sotie, pe care o numise Crystal sa prinda viata. ii daruieste un buchet de flori de gheata pe care le facuse el si... aceasta se trezeste la viata. Cum mergeau sa ii anunte pe copii, Jack Frost ii fura palaria lui Frosty si acesta devine un simplu om de zapada. Dar magia iubirii il readuce la viata cu ajutorul unei flori facute cu drag de Crystal, din zapada. Cei doi se hotarasc sa faca nunta si se pregatesc cu mic cu mare de eveniment. Dar pastorul nu putea oficia nunta, asa ca facura un pastor din zapada:D Si il adusera si pe acesta la viata cu ajutorul Cartii Sfinte :). Cand ceremonia era pe cale sa inceapa Jack Frost porni o furtuna de zapada napraznica. Crystal insa, in loc sa se supere il invita la nunta, mai mult ea si Frosty ii propun sa fie cavaler de onoare. Fericit acesta accepta si are loc nunta, ca in povesti. Alaturi de Frosty, Crystal si Jack Frost copiii au parte de o iarna prelungita pana cand, intr- o zi, pastorul ii intreaba ei cum s-ar simti daca ar fi un mugure, o samanta care asteapta sa inmugureasca si... nu ii mai vine randul? Atunci acestia isi iau ramas bun de la cei trei prieteni care pleaca la Polul Nord, de unde urmeaza sa se intoarca... la iarna:).
.

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

unde esti copilarie cu oamenii tai de zapada cu tot?...cu veselie si nasucuri inghetate :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa iaca aici;d:))

Trimiteți un comentariu