joi, 1 septembrie 2011

FoamBubbles

click to visit FoamBubbles blog
Am participat de curand la un concurs foarte frumos in care mi-am amintit cu drag despre cartile mele.. Da, iubesc cartile (de fapt cred ca ma cam dau afara din camera, fost(a) birou/biblioteca la origini) - mi-au fost foarte bune prietene mereu, chiar si prin facultate cand ne "indopau" profesorii intr-o fericire. Din acest ultim motiv dupa o supradoza am lasat pentru o perioada destul de lunga cartile deoparte, dar din fericire mi-a trecut repede si ne intelegem din nou foarte bine... DAR sa revin la subiect. am participat la un concurs organizat de Alexandra pe al ei FoamBubbles de poveste. Si .. am castigat! 
Marti am primit premiul si am zis sa va arat si voua niste lucruri foarte frumoase, asa la inceput de luna. In primul rand mai sus puteti admira noul meu semn de carte (voiam sa i-l dau lui Rha dar m-am cam razgandit... haha). Pe langa faptul ca este extrem de moale, are si fluturas si funda verde (astea doua erau motivele pentru care voiam sa i-l fac cadou domnisoarei sora mea) si desenul acela care mie imi place foarte mult (cand sunt obosita si simt nevoia sa ma relaxez desenand fac astfel de "bucle", tare mult imi plac). Deci, pentru mine este semnul de carte perfect!! Am "planuri" cu semne de carte... lol.




In afara de semnul de carte pe care mi l-a ales si trimis Alexandra (merci frumos!!), premiul meu a constat in cumparaturi din magazinul ei online pe care il puteti vizita aici: FoamBubbles pe Breslo si de unde va puteti comanda lucrusoare facute cu drag si dragoste. Eu mi-am comandat o brosa care imi evoca amintiri dragi... In primul rand nasturelul seamana foarte bine cu niste nasturi mari, vechi care ma duc cu gandul la bunicul meu. Apoi floarea, seamana cu floarea de colt - aveam si eu una pusa langa scoici, candva, in copilarie. Si apoi verdele acela, care imi place asa mult si imi aminteste de gentuta mea mica si verde (pe care din pacate nu o mai am...). Inca ma mai gandesc la ce sa o asortez, dar toamna este lunga;)).


Am convocat si surioara din dotare, caci altfel nu se poate! Si am bombardat-o cu linkuri peste linkuri si pana la urma iata ce am mai ales cu ajutorul ei: un Mar Rosu. Mie merele mi-au placut de cum le-am vazut, dar nu ma puteam decide la culoare. Rha e delicios!!


Si bineinteles un pandantiv minunat, realizat din lemn pictat si lacuit. Mie imi aminteste de un film frumos (The Fountain).. dar si de copacul din Windaria, film animat despre care puteti citi aici: Once Upon a Time (Windaria)


Sper ca v-au placut! Va recomand magazinul de vise handmade al Alexandrei, nu ezitati sa il vizitati atunci cand vreti sa (va) faceti un cadou. Si cu aceasta ocazie inauguram si o noua categorie/rubrica we like in care vom incerca sa va povestim despre descoperirile noastre fericite in materie de shopping.

2 comments :

Alexandrrra spunea... [Raspunde]

Ma bucur tare mult ca ti-au placut chestiutele facute de mine! Sa le porti sanatoasa!
Multumesc pentru cuvintele frumoase!

Aaa... si in curand te astept la un alt concurs! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc :) Mi-a facut placere:P!!

Trimiteți un comentariu