sâmbătă, 10 septembrie 2011

Tom si Jerry - The Framed Cat

Astazi vizionam The Framed Cat cel de-al 53-lea desen animat cu Tom si Jerry care a aparut pe 21 octombrie 1950.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.






Tom si Jerry -  The Framed Cat

video via youtube

Rezumat
Tom a pus ochii pe un copanel dintr-o delicioasa friptura care se afla pe masa... Cand insa sa plece cu "prada", loveste un vas si acesta ii da de stire lui Mommy Two Shoes ca este un intrus in bucatarie.
Tom se gandeste atunci sa caute un tap ispasitor si bate "la usa" lui Jerry caruia ii plaseaza copanelul, dupa care pleaca.. Si pe cine gaseste Mommy Two Shoes  cu un copanel in brate? Pe Jerry. Atunci apare si Tom care pe post de salvator il alearga pe Jerry, isi recupereaza "prada" pe care o mananca bucuros si apoi se aseaza sub un pom sa isi faca siesta.
Jerry este foarte suparat si hotaraste sa il pedepseasca pe Tom, dar cum.... Cand il vede pe Spike ii vine o idee: sa ii fure pretiosul os pe care acesta il avea si sa il duca la Tom.. si uite asa incep o serie de evenimente in care personajul principal se pare ca ii apartine osului, caruia soricelul ii pune pana la urma si un cui inauntru pentru a putea fi atras mereu de catre motan, caruia tot Jerry ii "face cadou" un magnet. Cum se termina pana la urma povestea? Va las sa descoperiti singuri:P!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu