vineri, 23 septembrie 2011

10. "Anne Plays with a Best Friend" / Anna gioca con la sua amica del cuore

Episodul 10: Anne si cea mai buna prietena a sa, se joaca

Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta si ne vedem luni !
 
10. "Anne Plays with a Best Friend"


via youtube

10. Anna gioca con la sua amica del cuore
versiune in italiana indisponibila momentan


Rezumat:
Anne este incantata de faptul ca va petrece o zi de joaca impreuna cu prietena sa Diana. Marilla o trezeste mereu la realitate, atragandu-i atentia ca trebuie sa termine intai ce are de facut. Cele doua prietene se pregatesc pentru a merge in padurea Mr. Bell si cauta vesela mai veche pentru a-si mobila noua "casuta".
Anne gaseste in magazie o cescuta si un ceainic vechi pe care are permisiunea sa le ia cu ea. Cum Diana intarzie, Anne merge dupa ea afland motivul: Minnie, sora mai mica a Dianei care vrea sa mearga cu ele. Pana la urma insa aceasta pleaca impreuna cu mama sa la magazin in Bright River, asa ca cele doua prietene pleaca impreuna la joaca.
Pe drum zaresc un ciob pe care Anne si-l imagineaza o oglinda a spiritelor si ajung in sfarsit la o padurice de mesteacani pe care o numeste: Idlewild (un fel de salbaticie nemiscata, ca o casuta naturala).
Incepe jocul si  Diana este invitata in vizita la Anne care in sfarsit poate sa ii ofere din bombonele. Ea ii spune ca i-au fost daruite de printul Matthew si le imparte frateste, facandu-i parte si lui Minnie si tinanad cont de faptul ca ea mai mancase si in seara precendenta.
Apoi se uita prin plastic colorat si vorbesc de prima carte pe care i-o imprumutase Diana si pe care Anne deja o citise si despre personaul feminin care tot lesina... Si incep sa isi imagineze ca lesina, distrandu-se copios. Dupa ce rad din tot sufletul - lucru care le bucura nespus, pornesc spre lacul din padure. In drumul lor zaresc un iepure si isi amintesc de Alice in tara minunilor cea de-a doua carte pe care Anne o primise imprumut si din care citise doar foarte putin, pentru ca lumanarea era pe sfarsite.
La lacul cu apa cristalina si rece din padure, fetele isi potolesc setea dupa care ii daruiesc si acestuia un nume: lacul spiritelor padurii. Apoi stau pe un deal cu flori si Anne vazand o albinuta isi imagineaza cum ar fi sa traiasca intr-o floare. Diana ii spune ca aflase despre palaria sa inflorata si ca o fata Terry chiar ar fi vrut sa incerce palaria. In plus ii promite ca o va prezenta celorlalti copii, pentru ca sa isi faca si mai multi prieteni. Anne care pana atunci nu avusese decat prieteni imaginari este foarte fericita si la finalul zilei petrecute impreuna invata de la Diana un cantec: Nelly in the Hazel Dell. Apoi isi promit sa se revada a doua zi si se despart.

Episodul urmator:
Marilla nu isi gaseste brsoa cu ametist si crede ca Anne a pierdut-o. Va marturisi Anne ca a pierdut brosa, sau?


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018  

0 comments :

Trimiteți un comentariu