sâmbătă, 3 septembrie 2011

"Concurs de .. vara", de la FoamBubbles

click pentru a participa la concurs :)
"Pastrez vara in suflet" spunea cineva... sau o puteti pastra intr-o "cutiuta rupta dintr-un camp cu maci," care va asteapta "sa o umpleti cu idei fantastice", cutiuta din imagine pe care o puteti castiga daca participati la concursul organizat de Alexandra pe FoamBubbles.
Imi place mult concursul ei - are o tema superba! Iar premiul este unul special, pentru ca in el veti putea pastra vise, amintiri, ganduri si poate chiar ceva foarte material care sa va aminteasca de vara si sa va incalzeasca in zilele ploioase si reci.. Ca doar si sufletul trebuie hranit, si unoeri este bine sa facem ceva provizii si pentru el, nu?:)
Am sa particip si eu, bineinteles, si va invit si pe voi, sa facem impreuna o provizie de vara pentru suflet - chiar daca vom castiga, sau nu, acele ganduri frumoase vor adauga un strop de caldura cutiutei si cel care o va primi se va bucura de multi stropi calzi de vara :P.
Inca ceva, "concursul tine pana pe 23 septembrie (cand incepe toamna calendaristic)" si iata ce aveti de facut pentru a participa (via FoamBubbles ):
 1. Sa lasati un comentariu in care sa spuneti ce parte din vara ati pastra, in cutiuta verde. Nu trebuie sa fie obiecte, neaparat. Vreau idei nebune, da? :D
2. Sa urmariti acest blog prin intermediul Google Friend Connect (click in partea dreapta, daca nu il urmariti deja)
3. Sa faceti cunoscut acest Giveaway prin intermediul blogului vostru (un link si o poza) sau share pe FaceBook.

0 comments :

Trimiteți un comentariu