marți, 27 septembrie 2011

12. "Anne's Confession" / Anna confessa

Episodul 12: Anne marturiseste

Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !
 
12. "Anne's Confession"
via youtube

12. Anna confessa
versiune in italiana indisponibila momentan


Rezumat:
Vine si ziua in care urma sa aiba loc picnicul. Matthew pleaca la lucru ajutat de Jerry Buote, iar Marilla urca la Anne, care se hotaraste sa marturiseasca. Ii povesteste cum a luat brosa si aplecat cu ea spre Idlewild, neputand rezista tentatiei. Pe drumul de intoarcere insa, in timp ce o admira a scapat brosa in lac.
Marilla ii reproseaza ca este cea mai vicleana fata pe care o stie si ca nici nu se pune problema sa mearganu la picnic. Anne plange disperata cand aude "verdictul", iar Marilla isi face tot timpul de lucru: face mancare, face curatenie chiar daca nu era nevoie..
Vine si ora mesei si Matthew, insotit de ajutorul sau, vin de la camp cu fanul. In acest timp, Diana se pregateste de picnic si e fericita ca are rochita noua, cu maneci bufante si ii spune mamei ei ca Anne nu a mancat inchetata pana atunci si de aceea este atat de nerabdatoare si entuziasmata.
Marilla pregateste masa si o cheama pe Anne la masa, dar aceasta nu vrea mancare si spune ca inima ei e franta.. Cu toate aceasta ii spune Marillei ca o iarta numai sa nu ii ceara sa manance si se intoarce in camera ei, in timp ce cei trei iau masa.
Marilla crede ca Anne e sireata si nu isi da seama de gravitatea faptelor sale, in timp ce Matthew ar vrea sa o lase sa plece la picnic. Imediat dupa masa de pranz, acesta pleaca din nou la lucru si Marilla strange masa si se apuca sa faca prajiturele si iar curatenie. In acest timp copiii se strang la biserica pentru a merge la picnic.
Marilla isi aminteste ceva ce uitase sa faca siia o valiza si cand se uita in ea vede brosa agatat de un sal. Isi aminteste atunci ca isi lasase salul pe comoda cu oglinda (exact unde spusese Anne ca pusese brosa dupa ce se uitase la ea) si atunci probabil ca se prinsese brosa de sal si ajunsese in valiza. Auzind ceasul care anunta ora 2, alearga si ii spune baiatului care ii ajuta sa prepare trasura pentru o urgenta. Dupa aceea, merge la Anne pe care o gaseste stand la geam si o intreaba ce a fost cu povestea de dimineata, aratandu-i brosa. Anne ii spune ca pentru ca i-a zis ca pana nu se confeseaza nu o lasa sa iasa si isi dorea nespus sa mearga la picnic, se gandise toata noaptea la ceva interesant pentru o confesiune.. dar fusese in zadar oricum. Pe Marilla o pufneste rasul si se aseaza pe pat dupa care ii cere iertare ca nu a crezut-o si ii spune ca nu a fost bine ca a confesat ceva ce nu a facut. Dupa ce se impaca, Anne se pregateste sa mearga la picnic in timp ce Marilla ii pregateste cosul cu o multime de bunatati. Anne pleaca cu trasura cu Jerry, imbracata cu rochita de duminica, un sortulet albastru si o palarie bleu.
Ii ajunge din urma pe ceilalti si se intalneste cu Diana. La picnic danseaza si se simt bine, in timp ce doamna Lynde prepara inghetata. Anne e prima cand incepe sa fie servita inghetata, si toti copii se bucura de bunatatea aceea si apoi merg cu barca pe lacul cu nuferi.
Seara Anne povesteste cum a fost la picnic si despre inghetata care a fost nemaipomenita (scrumptious fiind un cuvant nou pe care il invatase la picnic si care mie imi aminteste de un film foarte foarte frumos:P)
Ramasi singuri in bucatarie, cei doi frati vorbesc si Marilla isi recunoaste greseala si spune ca in casa lor nu va fi plictiseala atata timp cat Anne este acolo.
Anne isi spune rugaciunea si merge la culcare.

Episodul urmator:
Anne merge la scoala impreuna cu Diana.


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu