miercuri, 21 septembrie 2011

08. "Anne's Impressions of Sunday School" / L’educazione religiosa di Anna

Episodul 7: Parerile Annei despre Scoala de Duminica, sau educatia religioasa

Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !

 
08.  "Anne's Impressions of Sunday School"


via youtube

08. L’educazione religiosa di Anna
versiune in italiana indisponibila momentan


Rezumat:
Anne este nerabdatoare sa vada ce i-a pregatit Marilla - aceasta ii facuse trei rochite pentru biserica una neagra si inca doua pentru scoala. Bucuria nu tine insa foarte mult pentru ca Anne si-ar fi dorit sa aiba o rochita la moda - cu maneci foarte bufante. Evidet urmeaza inca o discutie intre cele doua referitoare la moda ( si aici Marilla nu este de acord cu acele mofturi ale modei) - Anne spunand ca ar prefera sa arate ridicol alaturi de ceilalti decat sa fie singura imbracata cu o rochita dreapta si de bun-simt. Marilla o lasa sa invete Dimineata o doare inca rau capul pe Marilla asa ca Anne trebuie sa mearga singura la biserica si la scoala de duminica, pentru ca Mattew nu merge la biserica, ci se roaga pe camp. In drum spre doamna Lynde, Anne zareste un camp de flori si isi face la palaria noua pe care o primise (care avea insa acelasi model ca cea veche) o cununa de flori. Ea ajunge singura la biserica pentru ca vecina plecase cu altcineva si aude cum toata lumea vorbea despre ea pe la spate - lucru care o necajeste, dar nu reactioneaza urat.
In biserica, palaria sa starneste iar discutii pe furis, dar ea isi gaseste refugiu intr-o bancuta langa geam, de unde putea admira in voie frumosul lac. Participa apoi la ore si la final o fetita mica o intreaba ce stie ce faca, laudandu-se ca sora ei stie de toate.
Intorcandu-se spre casa da drumul florilor pe apa. Ajunsa acasa ii povesteste Marillei cum a fost spunand ca e foarte dezamagita si ca atata timp cat a vorbit preotul s-a uitat afara si s-a rugat. Ca i-a fost destul de greu la ora intre atatea "maneci bufante". La final apare si doamna Lynde care povesteste episodul cu palaria si Anne nu intelege de ce a gresit, pentru ca si celelalte fete aveau flori la palarie, doar ca erau false...
Pana la urma totul se termina cu bine, Marilla spunandu-i ca nu are de gand sa o trimita la nici un orfelinat.

Episodul urmator:
Anne face cunostinta cu Diana.

(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018  

0 comments :

Trimiteți un comentariu