joi, 29 septembrie 2011

3 in 1 violet (banderola, colier si bratara)

copilarim
Daca va uitati la pagina 7 din numarul 2 tiparit al Revistei Atelierul ( A apărut numărul 2 print al Revistei Atelierul ), veti vedea jos in stanga un accesoriu cu fluturas:).

Este vorba despre un accesoriu care poate fi purtat in trei feluri, de aici si numele pe care i l-am ales: 3 in 1 violet (banderola, colier si bratara).

Am realizat banderola, pentru ca ea la baza asta este, cu ocazia concursului Back to School organizat de Revista Atelierul si spre marea mea bucurie a ajuns in paginile editiei tiparite. Ah am mai zis deja?:) Putina empatie va rog:). E un pas maret spre luna, luna mea.
 copilarim
Povestea? Ma gandeam la scoala.. si eu cand ma gandesc la scoala ma gandesc la clasele primare in special... ce frumos mai era!! 

copilarim

De ce? Banderola este un accesoriu necesar la scoala. Este utila, dar si sic! Modul de realizare ii da un "parfum" retro, iar faptul ca poate deveni si colier si bratara o face de nelipsit din garderoba unei scolarite de orice varsta.

 copilarim

Este crosetata cu fir de bumbac violet, se prinde cu panglica de satin si are prins de ea un fluturas crosetat ( Fluturei ) atasat cu ajutorul suportului de sarma violet:P. Va las mai jos cu cateva poze hazlii alaturi de cele doua modele ale mele: Dodo si prietena mea din copilarie:)).


Dodo

Dodo

Copilarim

copilarim

Si desi nu apare in acest articol si in postura de colier, a fost purtat cu mult succes de mami :P. Daca ne vizitati pagina de pe facebook, probabil ati vazut poza. Pe curand!!

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Frumos foarte! :) Ii vine bine si dragalasului Dodo! Ce cumintel sta el sa fie fotografiat! <3
Ce veche amintire s-a trezit! :)) Prima bentita pe care am tricotat-o (cu croseta nu ma descurc absolut deloc!) s-a rasucit si a luat o forma cilindrica - i-am infasurat un fir auriu si am purtat-o pe post de "colier" - eram la liceu pe vremea aceea si m-am trezit ca ma roaga colegele sa le fac si lor! :) Nu-mi venea sa cred ca, din greseala, am ajuns sa... castig bani de gogosi! Era o gogoserie in apropiere si nu era zi sa nu mergem sa ne luam gogosi! Si asa mancam, toate fetele, gogosi pe saturate! :)
Pupici! <3
P.S. Undeva, prin vreo cutie, trebuie sa mai fie acest "colier". :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana oh ai vazut ce model aveam ? <3
Iubitul meu mic si drag :). Statea, statea cuminte si poza - ii placea sa pozeze (desi ma sabota uneori cu niste mutre ).

Vai sper sa o gasesti cat de curand sa o vedem si noi <3! sa stii ca si ale mele sunt 90% accidente si "pseudoinventii" (zic asa ca ele poate exista deja, dar eu le descopar singurica tot experimentand ... hahaha).
M-am dus cu gandul fix la covrigii din copilarie... Nu se mai fac asa covrigi. tot sunt din fix acelasi mix de aluat pusi pe o banda de ceva cauciuc care ii trece prin "cuptor"(sau ce o fi) se fac rapid si miros a chimic... hhahahahah.
Acum unde era covrigaria e o banca. Dar cu ochii mintii revad interiorul cu faianta tip mozaic, galbena, cuptorul din fundul incaperii, pe cei ce pregateau covrigii si paleta aceea mare cu care bagau si scoteau tavile..
Ce buni erau.
Lol


pupici!!

Diana spunea... [Raspunde]

Am gasit "bentita", cu ocazia realizarii "cutiilor" pentru elastice de par - tema de la Provocari verzi, septembrie 2018! :) Ma gandesc sa caut lucrurile pe care le-am tricotat de-a lungul timpului (nu-s multe! si unele nici nu mai sunt) si sa le fac poze pentru blog - sa se distreze lumea, mai ales cu "salul" tricotat in "faza" cand visam ca ma las de fumat. :))
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana weeeeee!!!! ce fain!! :D
si eu trebuie sa imi reorganizez putin lucrurile ca le-am tot scos de la locul lor si (nu le-am mai pus la loc ci provizoriu in alte cutii :p)!

O idee geniala!! Eu zic sa te pregatesti ca mai spre finalul toamnei o sa fie cel mai probabil si ceva tricotat :)))). :*

Trimiteți un comentariu