joi, 29 septembrie 2011

3 in 1 violet (banderola, colier si bratara)

copilarim
Daca va uitati la pagina 7 din numarul 2 tiparit al Revistei Atelierul ( A apărut numărul 2 print al Revistei Atelierul ), veti vedea jos in stanga un accesoriu cu fluturas:).

Este vorba despre un accesoriu care poate fi purtat in trei feluri, de aici si numele pe care i l-am ales: 3 in 1 violet (banderola, colier si bratara).

Am realizat banderola, pentru ca ea la baza asta este, cu ocazia concursului Back to School organizat de Revista Atelierul si spre marea mea bucurie a ajuns in paginile editiei tiparite. Ah am mai zis deja?:) Putina empatie va rog:). E un pas maret spre luna, luna mea.
 copilarim
Povestea? Ma gandeam la scoala.. si eu cand ma gandesc la scoala ma gandesc la clasele primare in special... ce frumos mai era!! 

copilarim

De ce? Banderola este un accesoriu necesar la scoala. Este utila, dar si sic! Modul de realizare ii da un "parfum" retro, iar faptul ca poate deveni si colier si bratara o face de nelipsit din garderoba unei scolarite de orice varsta.

 copilarim

Este crosetata cu fir de bumbac violet, se prinde cu panglica de satin si are prins de ea un fluturas crosetat ( Fluturei ) atasat cu ajutorul suportului de sarma violet:P. Va las mai jos cu cateva poze hazlii alaturi de cele doua modele ale mele: Dodo si prietena mea din copilarie:)).


Dodo

Dodo

Copilarim

copilarim

Si desi nu apare in acest articol si in postura de colier, a fost purtat cu mult succes de mami :P. Daca ne vizitati pagina de pe facebook, probabil ati vazut poza. Pe curand!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu