joi, 22 septembrie 2011

09. "A Solemn Vow" / Promesse e giuramenti solenni

Episodul 9: Juramant solemn

Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !
 
09. "A Solemn Vow"

via youtube

09. Promesse e giuramenti solenni
versiune in italiana indisponibila momentan


Rezumat:
Anne urmeaza sa o cunoasca in sfarsit pe Diana Barry despre care auzise inca de cand ajunsese in Avonlea. Ea se roaga se imprieteneasca cu aceasta si apoi vazand ca lumina s-a stins si in casa Dianei se pregateste de somn.
A doua zi insa ploua de dimineata si Anne coase alaturi de Marilla. Este trista, dar nu pentru mult timp pentru ca Matthew o linisteste spunandu-i ca ploaia se va opri pana la pranz. Si cum acesta nu se inseala in previziunile meteo, Anne se pregateste dupa ora ceaiului pentru intalnirea pe care o asteptase atat.
Cand iese pe usa incepe insa sa aiba mari emotii, chiar sa tremure dupa ce Marilla ii spune ca va trebui sa ii faca mamei Dianei o impresie foarte buna, fiind politicoasa si sa vorbind cuviincios.
Cea mai rapida cale de a ajunge la casa familiei Barry este prin padure. Cand ajung, mama Dianei deschide usa si Anne face o reverenta. Intrata in casa o vede pe Diana care este foarte draguta si citeste dintr-o carte. Doamna Barry le trimite in gradina - pentru ca Diana sa ii arate florile. Ea este fericita pentru ca fiica ei urmeaza sa isi faca o prietena pentru ca asa va mai iesi si din casa (Diana citeste foarte mult).
In gradina cea plina de flori, Anne isi face curaj si o intreaba pe Diana daca o poate placea putin cat sa fie cele mai bune prietene. Aceasta raspunde ca da si ii spune ca se bucura ca are cu cine sa se joace. Anne propune sa faca o promisiune solemna pe care sa o pecetluiasca printr-un juramant. Isi imagineaza ca e un parau si promit sa ramana cele mai bune prietene atata timp cat soarele si luna vor fi pe cer.
Apoi alearga, se dau in leagan admirand lacul apelor care stralucesc. Diana o invita in camera ei, unde Anne se uita la carti (pe care Diana le primea de Craciun, de la tatal ei). Diana ii impumuta 2 carti, una despre 5 baieti si cealalta - Alice in tara minunilor. Anne admira camera frumoasa si vesela a prieteni sale.
Matthew merge la magazin si vrea sa ia ceva dulce dar problema lui de a socializa il face sa ezite. Intre timp, Marilla o cheama pe Anne sa plece si Diana o conduce. Se despart la pod, stabilind sa se revada a doua zi in acel loc
Ajunse acasa, Anne ii povesteste in continuu Marillei despre prietena sa Diana. Marilla ii spune ca nu se va juca mereu si va avea si treburi pe care trebuie sa le faca mai intai, iar Anne incuviinteaza si auzindu-l pe Matthew care venise din oras alearga sa ii spuna noutatea. Acesta se bucura si ii face cadou un pachetel cu bomboane de ciocolata pentru ca stia ca ii plac foarte mult. Anne este foarte fericita pentru ca poate sa ii ofere si ea ceva prietenei ei.
Marilla ii spune fratelui ei ca deja sunt trei saptamani de cand Anne este la ei si parca ar fi dintotdeauna. Nu ar putea sa isi imagineze viata fara ea.
In acest timp Anne mananca o bomboana si citeste din cartea pe care i-o imprumutase prietena ei, gandindu-se ca este cea mai fericita zi din viata ei.

Episodul urmator:
Anne si Diana petrec o zi minunata impreuna jucandu-se in padurea cu multe flori.


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018  

0 comments :

Trimiteți un comentariu