miercuri, 21 septembrie 2011

O cuvertura.. si cateva ganduri

Buna buna!! Ce mai faceti? Eu lucrez la un proiect care m-a acaparat total, unde mai pui ca mai am si ora de serial animat in fiecare zi! (da, ma uit la fiecare episod in parte, imi iau notite si apoi scriu rezumatul, ce credeati?:P) hmmm.. si mai incerc sa fac si ordine in articole ca pana in octombrie sa fie "luna".. pentru ca mai am o gramada de proiecte de pregatit:D si sunt extrem de emotionata si fericita!

Am zis ca astazi sa va povestesc pe scurt cateva dintre motivele mele de bucurie: 

1. Laurita mi-a facut o mare surpriza cand a pus pe blog la ea o poza cu Cristian si Cutu: Laurita - mommy, wife, woman: Cel mai tare Cutu-Cutu!
Pentru mine acesta a fost un cadou nemaipomenit. Nu va puteti imagina ce fericita sunt ca micutul Cutu e indragit si iubit, poate pentru ca si eu l-am facut cu mult mult drag ca sa ii tine de urat unui baietel tare scump si dragut. Multumesc !!

2. Saptamana trecuta articolul meu despre cum sa facem rosii la sticla si suc de rosii (care pe blog a fost impartit in doua  Rosii la sticla si suc pentru ciorbe si  Suc de rosii - 2 variante) a primit pe instructables doua distinctii: a fost featured si on first page. Si ca surpriza sa fie intreaga, Gem de prune  este finalist in competitie. Sunt foarte bucuroasa si mandra - mai ales ca in acea comunitate cand am intrat nu erau deloc romani, iar acum sunt doar cativa si priceputi toti;P!! Yey:D

 

3. Pe 24 septembrie se lanseaza numarul 2 din editia tiparita a revistei Atelierul si... o sa apara in ea si ceva facut de mine.. :D! Si pentru ca am vorbit de Revista Atelierul, iata ca ajung si la "cuvertura' din titlu, pentru ca are legatura cu acest tutorial: Pat cu cutie pentru papusi amigurumi

Le-am facut fetelor o cuvertura - era in lucru cand am facut tutorialul, dar o puteti vedea daca veti vizita : Pat cu cutie pentru papusi amigurumi (ante ante-penultima poza). Este si tricotata si crosetata. De cand imi dorisem eu sa incerc o astfel de combinatie... :D.


Si sa nu uit.. ne apropiem vertiginos de articolul cu numarul 1000, sugestii?:P

3 comments :

elena spunea... [Raspunde]

ma molipseste entuziasmul tau, succes in toate proiectele si multa inpiratie in continuare!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Mult spor la toate planurile.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Elena - iti multumesc, sa fie!! si mie imi face placere sa te vizitez si sa iti admir creatiile:D

@Micaela - merci:D, un plan are legatura cu o discutie purtata mai demult pe ilovehandmade:)

rux

Trimiteți un comentariu