luni, 26 septembrie 2011

Penarul imbujorat

La inceputul lunii septembrie, Revista Atelierul a organizat un concurs cu tema "scoala". De cand am primit pe mail invitatia de a participa la concurs m-am gandit ca in sfarsit am inca un motiv pentru a crea ceva school related, ceva ce pana la urma as putea sa folosesc si eu:D. Pe mine cand vine luna septembrie ma apuca nostalgia si imi e dor de anii de scoala primara cand urma sa luam rechizite si ce mai trebuia pentru scoala... Ce fain era!!! Perioada mea preferata, parca nici nu imi mai parea rau ca se termina vacanta cand intram in librarie sa luam caiete si coperti:D.
Asa ca unul dintre cele doua obiecte pe care le-am realizat (timpul a fost foarte scurt si perioada foarte incarcata in activitati... altfel probabil m-as fi rasfatat ceva mai mult) a fost un penar imbujorat. Din pacate nu a trecut de preselectie asa ca nu il veti vedea in al doilea numar tiparit al revistei (care apropo s-a lansat sambata si de azi trebuie sa apara si prin tara - si eu abia astept sa il vad). Dar!! A devenit locul preferat unde se cuibaresc crosetele mele:).


Rosu si emotionat, penarul este cel ce iti va tine la un loc creioane si pixuri, stiloul si guma de sters, sau poate trusa de lucru manual, de ce nu. Cochet si serios, gata de inceputul scolii, ca si tine!
 

Despre el in cateva cuvinte:
- este crosetat
- acril rosu (fir romanesc)
- panglica de satin rosie este la randul sau crosetata:D


- fluturasul atasat este unicat (nu mi-am notat cum l-am facut asa ca probabil nu imi va mai iesi altul la fel)
- pe fluturas si nasturi sunt cusute margelute de sticla rosii
- nasturii intra printre "piciorusele" lucrate cu croseta


Penarul nu are captuseala (probabil ii voi face atunci cand voi gasi ceva potrivit, nu de alta dar am doua crosete micute si sa nu il agate). Voua v-ar placea un penar calduros? Daca da ce culori... si v-ati dori ceva anume pe el?

5 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

Este foarte sic! Daca ai fi avut intre 3-12 ani puteai sa-l inscrii in concursul meu. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Am intre 31-2:P se pune? Glumeam:)!! Ma bucur ca iti place si iti multumesc pentru vizita si ganduri!!
Rux

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

Ai articole superbe. As fi foarte bucuroasa daca ai vrea sa facem schimb de linkuri. Ma refer la blogul meu ptr copii http://www.casutacopiilor.info/

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc Amy:)!
Cu mare placere facem schimb de link-uri! Te rog scrie-mi pe mail (copilarim[@]gmail[.]com) daca ai cumva si banner (eu am doua sectiuni cu link-uri la www, una cu banner alta doar link simplu). Imediat ce primesc mailul tau adaug link sau/si banner la categoria corespunzatoare.

Amy spunea... [Raspunde]

Multumesc frumos! Te voi contacta.

Trimiteți un comentariu