sâmbătă, 24 septembrie 2011

Tom si Jerry - Casanova Cat

Casanova Cat este cel de-al 55-lea desen animat cu Tom si Jerry si a aparut pe 6 ianuarie 1951.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.
Trivia (via wikipedia): serialul a fost cenzurat la un moment dat, fiind scoasa scena in care Jerry cu fata innegrita de la fumul trabucului, danseaza. Mai jos este insa varianta necenzurata:P.


"Tom si Jerry - Casanova Cat


video via youtube

Rezumat
Tom afla din ziar ca domnisoara Toodles s-a mutat la Ritz pentru ca a devenit mostenitoarea unui milion de dolari. El se imbraca foarte elegant si il ia cu el pe Jerry pe post de cadou, si cu un buchet de flori se prezinta in fata usii domnisoarei. 
Daca nu l-ati vazut pe Tom cu oja pe dinti acum este momentul sa o faceti...:P. Dar sa revenim la cadoul Jerry: acesta stie sa faca pe jucaria robotel (ca acelea din cutiile muzicale pe care le intorci cu cheia:p), sa faca jonglerii si de voie de nevoie sa danseze... Si mai stie ceva;)): suparat nevoie mare pe comportamentul motanului se hotaraste sa ii dea o lectie.
Nu este prima data cand in desenele cu Tom si Jerry se aude pe fundal Somewhere over the Rainbow din coloana sonora a Vrajitorului din Oz. De data aceasta trubadurul este Butch care, afland despre frumoasa mostenitoare din articolul facut avion si trimis de Jerry se infiinteaza ca o racheta in apatament. Acum... nu prea este loc si pentru Tom si pentru Butch si cum cei doi sunt ocupati cu certatul.. cine credeti ca are de castigat?:) Va las sa vedeti urmarind episodul.

2 comments :

Copacul Meu spunea... [Raspunde]

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

copilarim spunea... [Raspunde]

Buna! Am adaugat un banner pe pagina sustinem: http://copilarim.blogspot.com/2011/09/sustinem.html si unul in bara din stanga:)
Cu drag va vom sustine si vom scrie despre voi! Ne bucuram sa va cunoastem!

Rux

Trimiteți un comentariu