sâmbătă, 3 septembrie 2011

Tom si Jerry - Tom and Jerry in the Hollywood Bowl

Tom and Jerry in the Hollywood Bowl este cel de-al 52-lea desen animat cu Tom si Jerry si a aparut pe 16 septembrie 1950.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.
Trivia (via wikipedia): Johann Strauss II's Overture of "Die Fledermaus" face parte din coloana sonora.


 


Tom si Jerry -  Tom and Jerry in the Hollywood Bowl

video via youtube

Rezumat
Tom este un vestit dirijor si isi face intrarea in scena majestuos. Muzicienii la inceput apar ca si copiile sale fidele, dar pe parcursul desenului veti observa ca li se mai schimba trasaturile. Si incepe concertul... Din casuta sa apare grabit Jerry care i se alatura lui Tom pentru a dirija. observat de motan acesta este dat la o parte si bineinteles urmeaza un sir de sicane intre cei doi.
Jerry il invita pe Tom la dans pentru a-i lua locul evident, dar nici motanul nu se lasa mai prejos. Pana la urma, soricelul il implora in doua randuri pe motan sa il lase si pe el sa dirijeze, dar acesta nici nu vrea sa auda. Suparat soricelul ii pune roti la piedestal si ii face "vant" motanului si astfel ii ia locul, pentru putin timp, caci Tom se intoarce vijelios. 
Ultima tactica a lui Jerry este sa ii elimine orchestra si, astfel, unul cate unul (sau chiar mai mult odata), motanii din orchestra ajung sub scena... Tom fiind nevoit sa le ia locul, nu carecumva concertul sa fie un esec. Dar lui, la pupitru.. cine ii va lua locul?:)

0 comments :

Trimiteți un comentariu