marți, 27 septembrie 2011

your dreamcatcher...

In ultimele dati cand am "vorbit" pe messenger facusem cateva planuri.. Si vorbeam despre cultura asiatica, despre cea amerindiana... Si cat de mult i-ar placea sa faca un dreamcatcher. 

Asa a aparut azi minunatia acea alba, cu albastrul preferat si o pana stilizata argintie:). As fi vrut sa fie mai curand... sau nu.. as fi vrut sa fie pentru Craciun...:). Dar daca maine va ajunge la destinatie, va fi pentru eternitate.

Imi place foarte mult sa fac "prinzatoare de vise".. Sunt minunate. Cu siguranta voi mai face... Si vor fi colorate si cu un mesaj...

L-am cusut cu ata alba si bleu de partea de sus a felicitarii, care nu are mesaj pe interior pentru ca nu are nevoie de mai multe cuvinte decat cele din fata... Cu mult drag pentru fetita indiana din taramul norilor pufosi:).




Pentru ca se misca si fizic si sufleteste, daca pot spune asa, voi inscrie acest proiect la un concurs - Ancuta pentru tine:*!! Ce ciudata e viata... mi-am dorit mult sa particip la aceasta provocare pentru ca mi s-a parut foarte faina.. si chiar nu stiam cu ce si acum... Vise frumoase!!


Deci, particip la Challenge number: #3, Challenge theme: Add a moving element to your project! (LiaStampz).

4 comments :

Sharon spunea... [Raspunde]

WOW this is beautiful! Thanks for sharing your gorgeous creation with us this challenge at Lia Stampz and I hope we see you again next challenge!

Sharon x

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you Sharon! I'm glad you like it!:)
I can't wait to see what challenge 4 will be like:P!

Rux

Mihaela Chirtes spunea... [Raspunde]

uuuu, ce dragut e !!! Mereu mi-au placut aceste dream catcher. Am primit si eu unul drept cadou. E foarte frumos :D

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur mult ca iti place. Acesta este foarte foarte special:)
Cred ca am o idee cam ce sa pregatesc deja pentru articolul 1000:D
:*
Rux

Trimiteți un comentariu