miercuri, 31 august 2011

Curatenie de toamna...

Iata ca mai este putin si se incheie si ultima zi (calendaristica) de vara din anul 2011..... Vine toamna. De fapt de maine gata, e toamna, e septembrie... Asa ca incep curatenia cu drag si spor (lol). Nu va faceti probleme, nu ard chestii toxice (aia nu e curatenie e poluare si cum deschizi geamul dai de ea), nu arunc necugetat cu solutii de "curatat" pline de chestii nu tocmai curate in ele... Si in paralel cu realitatea, si virtual voi aduce noi schimbari la noi pe blog.

Pentru inceput am scos textul de verificare pe care il cereau la comentarii. Ele raman moderate (de aceea nu apar imediat), dar v-am scapat de textul acela nesuferit (mie) - ideea este ca daca stiam ca apare si la noi pe blog il scoteam mai repede, dar am aflat de curand de la cineva:))- mie nu imi aparea. Acum lucrez la noul layout. Am facut noi descoperiri (dupa lungi cautari si "mici dezastre" pe blogul de teste) in ceea ce priveste codul de la design :D... hihihihih. Abia astept! Inca mai orbecai, printre codurile acelea multe multe, dar se anunta lucruri faine. Voi incerca sa termin pana la noapte "noile hainute" ca sa si schimb - probabil imi vor mai ramane butoane si alte mici artificii de adaugat pe parcurs.

In septembrie voi compacta si rearanja articolele si paginile, asa ca veti avea ocazia sa recititi si articole mai vechi, sau daca sunteti cititori mai noi sa le cititi... Va astept pe facebook sa votati ce schimbari vreti sa mai facem sau sa propuneti idei, sa veniti cu sugestii, dar si pe mail la copilarim[@]gmail[.]com. Vor fi si articole noi, bineinteles! Si va incepe de luni un nou serial: Akage no Anne (Anne of Green Gables, Anna dai Capelli Rossi) - va voi povesti mai multe amanunte vineri. Sper sa va placa, eu l-am vazut acum, de curand si abia astept sa il revad alaturi de voi. Face tranzitia de la Sandy Belle la un alt serial pe care vreau sa il aduc aici de luni pana vineri Future Boy Conan. Dar pana atunci mai este...


0 comments :

Trimiteți un comentariu