joi, 4 august 2011

Provocarea "Umbrelei Verzi"

Nu ati aflat inca de provocarea lansata de Umbrela Verde? V-am lasat link si va si povestesc - poate va alaturati si voi cu un proiect in galeria pe care o gazduiesc pe Facebook. Ei bine este vorba despre obiecte realizate din elemente reciclate. Ei ne propun ideea unui suport pentru ghiveci, suport realizat dintr-o jumatate de pet, ornata cu sfoara si floricele uscate. Foarte interesant, util (daca aveti multe ghivece cu flori - deobicei ghivecele se vand fara suport tavita) si pentru ca va arata si cum, as spune eu usor. Daca veti vizita galeria despre care v-am povestit veti vedea si alte idei care poate va vor fi utile. Puteti face diverse obiecte utilizand ce aveti si altfel probabil ati arunca, fara a mai cumpara materiale noi, de ce nu?:)
Iata ce am propus eu pentru aceasta provocare - un suport pentru o vaza, pahar, sticla, ce vreti voi numai sa nu fie fierbinte:). Va voi arata cum am procedat intr-un tutorial pe care il voi publica in curand, pana atunci va las o poza:


Ps: si sa nu uit, nu stiu daca ati observat cele trei umbrelute verzi pe care le-am inclus luna aceasta in layout:) - sunt cu dedicatie pentru Umbrela Verde :).

2 comments :

Oanicyka Maya spunea... [Raspunde]

Foarte dragut suportul (imi place ca ai pictat si o umbrela verde;).

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci mult Oana! Am pictat cu carioci (sunt atat de lichide ca dau impresia de tempera..... doar ca se usuca mai repede). Mi-ar placea sa pictez si cu altceva, numai ca momentan nu se poate:D
Am sa public saptamana viitoare si tutorial la acest suport;P!
Btw, mi s-a parut extrem de ingenioasa ideea ta cu vaza!!

Trimiteți un comentariu