luni, 1 august 2011

41. Un odieux chantage (Un santaj odios)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg

Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)! Acest episod este si in franceza (fara traducere) - puteti gasi aceasta varianta la finalul articolului.
Actualizare 2017


via  cavalerul11

Rezumat:


Sandy este inca marcata de faptul ca iar a pierdut urma mamei sale si acest lucru se vede in comportamentul sau. Doamna Ronwood vrea ca sotul ei sa o cheme acasa, ca sa aiba grija de ea, dar acesta o pune la treaba, pentru a  scoate din acea stare care ii facea rau. 

Astfel Sandy porneste la drum pentru a face un reportaj. Alex vede masina plecand si ii ureaza succces cand masina lui Kitty opreste langa el. Acesata gasise un catel si voia sa i-l dea lui Sandy. Alex urca in masina cu ea si Scapa si o ajung din urma pe Sandy care oprise masina. Ricky ii daduse un sfat minunat: sa isi inchipuie ca mama sa este fericita acolo unde este. 
Sandy il primeste pe micutul catel cu bucurie, iar Tambour se joaca cu el si vrea sa ii gaseasca familia, afland ca  a fost gasit de Kitty. Mai intai merge la magazinul de animale unde afla ce rasa era micutul - dalmatian, se pare ca provenea din Iugoslavia. Alex ii astepta afara si le dadu adresa veterinarului care se ocupa de micut si astfel Sandy afla adresa unde statea micutul catel.
Kitty il tatoneaza pe Alex in legatura cu Sandy si acesta o lasa iara fara replica atunci cand ii spune ca a avut o sora care ar fi fost de varsta lui Sandy daca ar fi trait.... Scapa se gandeste ca intre Kitty si Alex s-ar putea infiripa ceva si face niste figuri foarte haioase:))). 
Sandy ajunge la resedinta catelulsului si il da in grija exact celui care pusese la cale furtul impreuna cu un alt individ. Catelusul era descendentul unui mare campion european si cei doi sperau sa incaseze gramada de bani.
Aflat in biroul unui inspector, Alex afla despre santaj si isi da seama despre ce era vorba.  Si cei doi care erau implicati afla ca doamna a sunat la politie si crezand ca Sandy a anuntat politia pleaca pe urmele ei pentru a elimina martorii.
Sandy realizeaza ca si-a neglijat meseria de reporter si intoarce masina cu gandul de a merge la casa unde locuia catelusul pentru ca Ricky sa poata face poze. Raufacatorii le taie insa calea si Sandy opreste masina in stanca. Atat ea cat si Ricky sunt amenintati cu pistolul si luati de cei doi indivizi. Singurul care scapa este Tambur care, de altfel, il si conduce pe Alex la locul unde se ascundeau cei doi ticalosi. Alex se preface interesat de o revizie la motoreta in timp ce Tambour ii salveaza pe Sandy si Ricky din mainile ticalosului care voia sa ii ucida. Tocmai atunci apar si Kitty si Scapa. 
In final  catelusul este inapoiat stapanei si isi regaseste mamica si fratiorii,  inspirand-o pe Sandy sa scrie un articol frumos pentru gazeta, caci si catelusii aceia, la fel ca si copilasii de mamicile lor, erau legati de mamica lor.

Varianta in limba franceza fara subtitrare

0 comments :

Trimiteți un comentariu