joi, 25 august 2011

The Rose Ring (Frumoasa si Bestia)

Ta-taaa!! Azi va scriu despre inel.

Scena care m-a inspirat sa il fac a fost cea cu "bataia in zapada". De aceea baza inelusului este crem spre alb. Nu puteam uita trandafirul... si contrastul acela al florii roz pe albul zapezii mi-a placut foarte mult.

Desi probabil vi se pare simplu. adevarul este ca am avut ceva de furca sa il fac..:)). Sunt cateva peripetii. Era sambata (concursul de termina duminica, zi in care eu nu lucrez) si nu stiam ce sa mai fac si cum... pentru ca imi doream foarte mult sa particip si eu cu ceva.

Zis si facut - luat croseta 2.5, luat fir de bumbac roz si margele de nisip lucioase (imi plac foarte mult si in plus incap pe firul de bumbac:D)... si insirat vreo 14 margelute pe fir. Ceasul tic-tac... tic-tac:))... In fine am reusit pana la urma sa fac un model care sa imi placa (mi-am notat niste cifre prin caiet... dar momentan nu stau sa le descifrez; pe viitor insa poate fac un tutorial daca va place si vreti sa va faceti si voi:)... vedem). Si apoi am montat suportul (facut din sarma memorie argintata, pe care am pus margelute de nisip perlate - astfel am si "zapada" si nici nu intra in contact direct cu pielea;P). Am avut o tentativa si cu margelute albe mate, dar erau prea mici si nu incapeau pe suport. In plus nici nu arata atat de bine, ca in forma finala.

Mageaua roz din varf este adaugata apoi (cand am prins trandafirul de suport:P).Et voila!! Si da, inelul este usor reglabil:D!

-poza facuta la lumina zilei, a doua zi-


-poza facuta la lumina zilei, seara-


- cu blitz, Belle are si cercei-


Si inca o poza de final (tot cu blitz, se intunecase foarte repede), in care se vad si cerceii lui Belle - realizati din sarma de modelaj aurie si margelute de nisip galbene, sidefate. Sper ca v-a placut!! Maine va povestesc putin despre cutie.

0 comments :

Trimiteți un comentariu