joi, 11 august 2011

Sandy bell - pe dvd sau vinil:)

photo via ioffer
Hello:)! Daca vreti sa va adaugati dvd-uri cu desenul la colectie puteti intra pe ioffer, unde veti gasi pentru moment dvd-urile 2, 3 si 4. Probabil ca se pot comanda si celelalte daca luati legatura cu cei care le comercializeaza.
Dvd-urile sunt noi, sigilate si contin cate 4 episoade fiecare. Sunt dublate in italiana si sunt produse de sau in colaborare cu Piero.
Tot cautand daca mai exista si alte variante de a cumpara desenul, am gasit si intreaga serie in spaniola pe site-ul amazon: Hola, Sandybell!

In franceza nu am gasit serialul (dar voi mai cauta pe viitor -acum oricum abia se taraie netul, poate pentru ca s-a schimbat vremea si este meteorosensibil... de fapt si netul fix si cel mobil.. amandoua se misca la fel de bine:P). Am gasit insa niste oferte de vanzare a coloanei sonore (:D). Sincer ,eu una, nu m-as supara sa primesc asa ceva - lol.
Il puteti cumpara de pe ebay de aici, sau de pe priceminister de aici. Mai sunt evident si alte oferte, le puteti cauta pe google scriind: Sandy Jonquille acheter generique:P

Iata si pozele produselor despre care v-am povestit mai sus:

genericul pe vinil (franta) via priceminister


seria completa in spaniola via amazon

Si la final poze cu cele trei dvd-uri: 3-4-5, in italiana despre care v-am povestit la inceputul articolului. Credit poze site-ul ioffer.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

0 comments :

Trimiteți un comentariu