sâmbătă, 6 august 2011

Tom si Jerry - Little Quacker

Grau.. sau stuf? Hmmmm!! Iata ca am ajuns si la cel de-al 47-lea desen animat cu Tom si Jerry, aparut pe 07 ianuarie 1950. Acesta  se numeste  Little Quacker .
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.
Trivia: In acest episod apare pentru prima data personajul Quacker  care, conform wikipedia, este unul dintre cele mai longevive personaje secundare in aceasta seria (cu 7 aparitie). Un alt lucru interesant este ca in acest episod ii vedem si pe parintii acestui micut si ca vocea care seamana cu cea a lui Donald, este de fapt a altui actor;).






Tom si Jerry -  Little Quacker
video via youtube
Rezumat
Langa lac, o mama rata isi ia ramas bun pentru putin timp de la micutul sau aflat inca in ou si pleaca la "o scurta plimbare pe apa". Ascuns in spatele cuibului, Tom profita de absenta acesteia pentru a fura oul.... si alearga in casa sa isi faca o omleta. Surpriza insa, odata spart oul, in tigaie apare un boboc.
Tom isi schimba planurile gandindu-se la o friptura delicioasa si incepe prin a-i da bobocului sa manance paine dupa care incearca sa il ... vaneze cu un satar prin casa. Micutul speriat rau de tot se refugiaza in casuta lui Jerry. Si de aici.. cei doi, boboc si soricel duc o adevarata batalie cu motanul Tom. pana cand, mama rata care isi cauta puiul  il regaseste pe Quacker si il cheama pe domnul ratoi ca sa ii dea o lectie motanului sa o tina minte toata viata!
La final o vedem pe mami rata alaturi de Quacker plimbandu-l pe Jerry care este instalat comod intr-un mic colac.

0 comments :

Trimiteți un comentariu