luni, 8 august 2011

T: Suportul "Alb, Negru si Turcoaz"

Hello!! va povesteam ieri pe scurt despre provocarea lansata luna aceasta de Scrapper in romania si despre faptul ca m-am alaturat echipei DT. Sper ca voi reusi sa fiu o buna sursa de inspiratie - o mare provocare si responsabilitate pentru mine:). Ei bine, cand am realizat suportul inspirat din tema propusa.. am facut ca deobicei mai multe poze. Si pentru ca este momentul schimbarilor -se pare- am facut si primul tutorial. Majoritatea articolelor pe care le-am realizat sunt semi-tutoriale (adica au cel putin lista de materiale si ustensile folosite, dar si cateva cuvinte despre ce am facut, asa ca voi incerca in timp sa adaug eticheta nou inaugurata azi (tutorial) si articolelor mai vechi care se apropie de acest termen. Daca vreti sa ma ajutati cand gasiti un articol mai vechi care se incadreaza in categoria aceasta  imi puteti lasa un comentariu, sau un mesaj pe mail. La peste 800 de articole imi este destul de greu sa iau totul la mana;)).
Inainte sa trec la tutorialul propiu zis trebuie sa precizez ca el a fost publicat initial pe Scrapper in Romania la categoria Tutoriale : Tutorial spillcoaster by Rux. Acolo veti gasi toti pasii detaliati si pozele la dimensiuni mai mari. Voi publica si eu o versiune mai scurta mai jos, pentru ca pana la urma e primul tutorial, nu?:)

Pasul 1
Stabilim ce folosim, in acest caz: un dvd defect, lipici la stick, coala alba A4, cutter, creion, guma, markere, folie plastic alimentara:


Pasul 2
Lipim dvd-ul de coala de hartie cu partea frontala avand grija sa fie uniform intins si lipit:


Pasul3
Decupam cu ajutorul cutterului - aveti grija sa fie bine ascutit sa nu agate. Desenam in creion modelul:


Pasul4
Definitivam desenul cu ajutorul markerului negru (nu este permanent) si al celui permanent turcoaz:


Pasul5
Adaugam folie alimentara (de plastic) pentru protectie. Avantaje - se poate schimba la nevoie, asigura aderenta, aspectul este placut:

Pasul6
Putem intinde mai mult sau mai putin folia, in functie de efectul dorit - aici este mai putin intins. Si avem un suport nou:


Nu uitati sa vizitati blogul Scrapper - aveti link catre tutorial in acest articol :). Si daca realizati si voi un astfel de suport sa ni-l aratati si noua. Zilele acestea va arat cum am realizat si suportul pentru Umbrela Verde.

0 comments :

Trimiteți un comentariu