marți, 9 august 2011

47. Tous nos voeux de bonheur Sandy (Toate urarile noastre de bine, Sandy)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg

Va vine sa credeti? Am ajuns la ultimul episod. Pe mine mereu ma incearca un sentiment de tristete cand ceva se termina, sau urmeaza o despartire:). Ma bucur foarte mult ca am revazut dupa ... 20 de ani serialul care mi-a bucurat copilaria. L-am regasit de vreo 2 ani, dar nu reusisem sa trec de episodul cand fuge Tambour de acasa. LOL. Episodul are traducerea in romana si varianta fara traducere la final. Bineinteles nu lipseste rezumatul. Mi-a facut o deosebita placere sa il revad, asa cum spuneam, sa va povestesc episoadele si ca sa nu fie despartirea prea brusca, saptamana aceasta va voi mai scrie cate ceva despre draga noastra Sandy. Va astept cu drag si curiozitate parerile despre serial, daca este prima data cand il vedeti si nu uitati ca odata ce am terminat serialul il veti putea gasi la seriale finalizate, pe pagina de animatie. Tot acolo veti gasi si celelalte articole care au legatura cu Sandy. Va multumesc pentru atentie si va pup!
Rux


ps: As vrea sa reamintesc celor care doresc sa preia informatii de pe blogul nostru ca rezumatele la toate filmele si desenele sunt realizate de noi. Daca doriti sa preluati informatii va rugam sa precizati sursa, la fel cum facem si noi de fiecare data cand este cazul. Va multumim!!


via  cavalerul11

Rezumat:
Dragii mei, sa-ncepem ultimul rezumat din seria Sandy:). Va spun de pe acum ca este emotionant, cel putin pentru mine. Nu va imaginati ca sunt genul de om care sa planga la filme in hohote ( doar la cateva :P), insa acest desen m-a facut efectiv sa ma "teleportez" intr-o lume in care nu credeam ca voi mai putea "calatori" la o asa intensitate. Dar sa revenim la ultimul episod. 

Cand Sandy se pregatea sa plece la Londra pentru a gasi o solutie sa o faca pe mama sa isi recupereze memoria, Emily - o fetita de la orfelinat, cade in apa. Sandy sare sa o salveze iar momentul dramatic ii produce mamei sale un soc si astfel isi recapata memoria. Momentul regasirii este emotionant si decorul in amurg intensifica trairile... si nu, nu este tot! Sandy isi regaseste mama si unchiul - domnul Edward.
Sandy ii povesteste mamei sale intamplarile prin care a trecut in anii in care au fost despartite: cum a fost salvata de tatal ei adoptiv si domnul Ronwood, cum tatal ei a crescut-o cu drag si a educat-o atat de frumos si dragostea cu care a fost inconjurata de doamna si domnul Scott. I-a povestit cum l-a conoscut pe Mark si despre gradina sa misterioasa cu narcise, despre contesa Wellington si cum l-a cunoscut pe domnul Edwards. Din povestire nu au lipsit nici Craciunul in care si-a pierdut tatal vitreg, sau calatoria sa la Londra  si munca la ziar unde si-a descoperit vocatia. Erau atatea de spus incat Sandy nu mai stia de unde sa inceapa, dar asa cum ii spune si mama sa, o viata intreaga le asteapta sa isi povesteasca una celeilalte:).
Seara Sandy doarme alaturi de mama sa - un moment pe care l-a visat de mic copil. Aceasta ii povesteste despre cum l-a intalnit pe tatal lui Sandy si cum tatal ei nu fusese de acord cu casatoria lor si atunci fratele ei, domnul Edward o ajutase sa fuga. I-a povestit despre nunta care avusese loc la Paris si despre cel mai frumos eveniment din viata lor: nasterea ei. Cand Sandy avea 2 luni parintii ei se hotarasera sa mearga in Anglia la tatal Lindei cu micuta, dar naufragiul i-a impiedicat si despartit.
In timp ce Sandy doarme fericita in bratele mamei sale, Ricky vorbeste cu Tambour care doarme langa el si il intreaba daca stie cum este sa dormi langa o mama. Este asa amuzant cand ii spune catelului ca mama lui probabil miroase a blana (mama lui Tambour, va dati seama):). Domnul Edward il aude si ii spune ca el si-a dat seama ca Sandy ii este ca o sora si ca asta il face nepotul lui, daca vrea. Ricky este extrem de fericit ca are si el in sfarsit o familie.
A doua zi, copilasii de la manstire se baricadeaza in biserica in care urmau sa se roage maicutele - ei credeau ca mama lui Sandy urma sa ii paraseasca. Cand Sandy vrea sa ii roage sa deschida usa acestia ii spun sa plece si atunci maicuta stareta intelege ce s-a intamplat. Mama lui Sandy le promite ca se va intoarce sa aiba grija de ei. Urma sa plece in Scotia pentru a se reculege la mormantul tatalui adoptiv al lui Sandy. Dupa ce le promite ca va revenii micutii ies fericiti.
Domnul Ronwood le telefoneaza lui Sandy si Ricky si inainte de a merge in Scotia le incredinteaza o misiune si le da intalnire sub Arcul de Tiumf la Paris
Dupa ce isi iau ramas bun de la maicuta stareta si copii, Sandy, mama ei, Ricky, domnul Edward si bineinteles Tambour pleaca spre Paris, unde ajung destul de repede deoarece conduc cu schimbul. Sub Arcul de Triumf nu ii asteapta doar domnul Ronwood ci si familia sa: sotia si Eva pe care Sandy se bucura enorm sa o revada. Imediat pleaca insa in misiune:  un eveniment care urma sa se desfasoare la Muzeul de arta moderna
Pe scarile muzeului o intampina Kitty, si apoi Alex care ii spune sa se grabeasca daca vrea sa prinda loc la conferinta. In muzeu expozitia continea picturile realizate de Mark. El era castigatorul concursului european al tinerilor pictori si in timpul discursului in care a povestit putin despre greutatile prin care a trecut, Mark multumeste domnului Luisane care a avut incredere in el si l-a sustinut si mai ales lui Sandy, al carei  tablou se afla asezat la loc de cinste. Alex spune ca Sandy se afla acolo si astfel, emotionata toata ea i se alatura lui Mark care ii multumeste din nou. (Ce imagine frumoasa sa vezi atatia oameni reuniti de un moment important :D)
Ii regasim apoi la mormantul domnului Christie (apropo... daca acesta a trait pana in 1938, va dati seama ce tehnologie avea Sandy in masinuta la vremea aceea?:P). Aici, Sandy ii multumeste tatalui sau pentru tot ce a facut pentru ea si spiritul acestuia se bucura pentru ea si pentru Mark si le doreste numai bine. Urmatoarea oprire este casa parinteasca unde prietenii din copilarie s-au pregatit pentru a-i felicita pe Sandy  si  Mark pentru reusitele lor. In timp ce sarbatoreau li se alatura Alex si Kitty (care s-au logidit.. hihi) pentru a-i aduce lui Mark titlul de proprietate al castelului sau, pe care tatal sau i-l facuse cadou.
Bineinteles ca au vizitat si gradina secreta - narcisele erau peste tot acolo:). Si fericiti ca au reusit ce si-au promis Sandy si Mark sunt gata sa inceapa o noua viata impreuna, mai puternici si gata sa imparta dragoste prin meseriile pe care si le-au ales... Si masina lui Sandy - in care avea loc toata lumea :P incepu sa zboare, fiind purtata in vazduh de atatea vise si dragoste!!!!
Bye Bye!!

Varianta fara subtitrare via ButokaiNoTaiken

0 comments :

Trimiteți un comentariu