joi, 11 august 2011

Floare de cactus

:) Azi vreau sa va arat cateva poze facute in 27 mai 2009. A fost singura data cand a inflorit acest cactus pe care i-l cumparasem lui mami intr-o luna martie de la sfarsitul anilor 90. I-am luat atunci 2... Amandoi imi par uscati acum, dar nu renunt... De fapt cand am intrat azi pe balcon am fost intampinata de un peisaj dezolant... Cel mai nou trandafir arata deplorabil.. si nici cel vechi nu e scutit de chin. Cred ca iar poluarea face ravagii. Desi imi tin plantele in semi-umbra mai ales in perioada aceasta.. aerul tot intra.. ca normal, trebuie aerisit. Si ce aduce cu el, el stie... Sunt putin trista.. dar sper sa ii pot salva...
Ca sa ma inveselesc si sa scriu si articolul promis Ioanei (zana buna) - care a vrut un articol cu flori speciale.. iata va arat azi o floare cu totul si cu totul speciala. A inflorit intr-o primavara din 2009, candva cand Rha a mea se afla pe alte meleaguri si eu o asteptam cu drag si dor. Rareori (la propriu) mi-a fost dat sa vad pe viu o asemenea floare si mai mult, la mine in "gradinita".


Mai sus este una dintre primele poze, abia se deschisese bobocul:). Si inca dua poze din alte unghiuri mai jos:






Si in mediul sau, in "gradina", alaturi de alte flori, care se vad mai mult sau mai putin. Aici floarea deja se deschisese mai tare:). O minune, asa-i?




2 comments :

Sara spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasă floarea de cactus! Păcat că nu ține mult... Și mamei i-a înflorit anul trecut un cactus, roz. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

asa este... nu mai mult de o zi. cel putin aceasta.
ma bucur ca avem in comun cactusii:). lui mami ii plac foarte mult si eu am adoptat o parte din ei;)). evident nu sunt foarte prietenosi cand vrei sa ii mangai - lol - prin ii mangai inteleg eu "intrat cu mana din greseala intr-un cactus", si nu cu tepi micuti ca cel din imagine:)

Trimiteți un comentariu