miercuri, 31 august 2011

Dr. Liu in cutie

Va povesteam luni despre planurile mele referitor la my amigurumi family... Si v-am aratat prima papusa din serie. Ei bine personajul in cauza (adica my mom) beneficiaza de inca o papusica, aceasta fiind gata sa mearga la munca (loooooooool) - adica la cabinet. A fost si cadoul meu pentru ziua ei (in iulie a fost evenimentul:D). 
Am acum la activ doua papusele dragalase gata sa plece la servici....Am vrut initial sa ii fac un stetoscop, ceva (pentru ca doctorul are o inima:D), dar m-am oprit la o trusa pe care am lipit-o in cutie.

Ce am folosit pentru papusa: fir bumbac talmaciu  (mediu si intermediar si subtire), croseta de 2.5mm si cea metalica de 1, acul bont, lana pentru par si umplutura din bumbac (vata). La cutie am folosit: carton, hartie cartonata colorata si hartie colorata simpla, carioce, plastic pentru "ecranul de protectie", lipici solid la stick, scoci, si fir de bumbac:). va las mai jos cateva poze!! Pe maine:)


2 comments :

Sara spunea... [Raspunde]

Ce drăguț e! Ești foarte talentată! Sigur s-a bucurat mult mama ta! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci mult Sara!! Da,asa este s-a bucurat:)! Dar vrea una care sa semene si mai bine:)) I-am zis sa mai astepte (poate ii aduce Mos Craciun). Te pup!
Rux

Trimiteți un comentariu