luni, 1 august 2011

Layout de iulie

Buna!! Suntem deja in luna august... cum trece vremea, nu?:) Astazi vreau sa scriu doua vorbe despre layout-ul pe care l-am realizat pentru luna trecuta ( ati observat hainutele noi, nu?:P). 
Ei bine in iulie am vrut "sa mergem" (virtual) putin la tara!! Si am avut vreo mie de idei (ca deobicei ..lol) si pe ultima suta de metri am zis ca trebuie sa fac niste maci... In acea perioada era un concurs cu aceasta tema in Clubul Designerilor de Bijuterii si vazand atatia maci, am zis ca trebuie sa ii aduc si la noi, sa ne infrumuseteze blogul:). Asa a aparut buchetelul cu maci si albastrele si grau din .. bannerul pe care apare titlul. Cum lucram eu de zor mi-am amintit ca Beatrice a scris un comentariu prin martie cand am intrebat eu ce v-ati dori sa vedeti in layoutul pe care il fac pentru blog si mi-a zis ca ar vrea sa ii vada pe TOM si JERRY:

 

Am avut ceva emotii cand i-am desenat... dar pana la urma eu zic ca au iesit bine; l-am lasat pe Jerry fara mustati, dar nu se supara... sau?!?:)) Acum ca aveam header-ul facut, am trecut la partea de jos... care pana acum a fost asezata sub articole. Am impodobit-o cu maci din belsug si pe parcursul lunii am mutat-o jos de tot si am "centrat-o".



Si la final am lasat imaginea din stanga.... la care am stat.. si m-am uitat, si m-am uitat si apoi am facut un mini camp pe grau cu maci si albastrele si doua fetite care stau langa gardul care desparte campul de curtea lor cu iarba verde. Mie mi-au placut foarte mult fetitele... si as mai fi vrut sa mai adaug si alte elemente dar m-am oprit la atat :D:


Si acestea fiind spuse, va astept si pe viitor cu sugestii si propuneri, pe care voi incerca sa le integrez in layout-urile ce vor veni... Puteti revedea si alte versiuni pe pagina Desene. Si in incheire va las un print screen ca sa ne reamintim cum arata blogul in ansamblu:


0 comments :

Trimiteți un comentariu