luni, 8 august 2011

46. Les retrouvailles (Regasirea)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg

Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)! La finalul articolului gasiti variantra nesubtitrata, in franceza, bineinteles.
Actualizare 2017


via  cavalerul11

Rezumat:
Sandy afla de la Roland, marinarul care o salvase pe mama ei in urma cu 16 ani, ca aceasta inotase catre tarmul Corsicai. Dupa ce se desparte de Mark care pleaca la Paris pentru a face portretul sorei lui Edward, Sandy, insotita de Ricky si Tambour iau bacul spre Corsica. Ajunsi acolo incearca sa stranga informatii despre intamplarea din urma cu 16 ani ani, insa nimeni nu pare sa stie despre ce este vorba.
Sandy este hotarata sa nu renunte deoarece ea crede ca atunci cand incepem ceva trebuie sa mergem pana la capat in ciuda tuturor obstacolelor, altfel am fi un fel de tradatori. Cand doi dintre pescari afla ca cei doi ziaristi nu venisera pentru un reportaj ci pentru ca Sandy spera sa isi regaseasca mama ii spun ca cei de pe acea insula nu prea agreaza ziaristii si ca intr-adevar in urma cu 16 ani o tanara naufragiata fusese gasita pe plaja si acum locuia la manastirea de pe deal.
Abia stapanindu-si emotiile, Sandy se apropie de manastire.. In curte, imbracata in haine de manastire, mama ei se juca impreuna cu orfanii gazduiti de manastire. Sandy o imbratiseaza fericita, dar din pacate Roland avusese dreptate si mama ei era amnezica. Sandy ii spune cum se numeste si unde lucreaza si ca ar vrea sa faca un reportaj despre orfanii de la manastire. Dupa aceea poarta o discutie cu maica stareta care ii arata cercelul cu narcisa  pe care mama ei il avea la ea cand fusese gasita. Dupa 16 ani cei doi cercei erau din nou impreuna:). Sandy afla de la maica stareta ca memoria mamei ei poate reveni in orice moment, poate in urma unui soc si apoi vazand ca acei de fara au incins o hora si mama ei canta un cantec traditional din Anglia li se alatura si ea impreuna cu Ricky si Tambour. Desi mama ei nu isi amintea de ea, Sandy este extrem de fericita ca a regasit-o.. isi doreste doar ca aceasta sa o recunoasca si sa o stranga in brate:).
Desi ii era greu Sandy hotari sa plece la Londra pentru a se sfatui cu prietenii. Desi nu este de acord, Ricky ii este alaturi si pornesc la drum. Copiii de la manastire se urca pe faleza ca sa sa ii conduca dar Emily, una dintre fetite cade in apa. Sandy insotita de Tambour sare in apa sa o salveze si cum toti copiii ii strigau numele iar situatia era dramatica mama ei a suferit un soc si si-a reamintit ziua naufragiului. Dupa ce Sandy o aduce pe micuta la mal, cele doua, mama si fiica se reintalnesc intr-un moment emotionant... si ca si cand nu era deajuns cineva o cauta pe Sandy  - domnul Edward care venise cu portretul realizat de Mark pentru a-si regasi sora .. care este chiar mama lui Sandy (ei aici nu stiu cati dintre voi au banuit ca Linda, sora domnul Edward este mama lui Sandy dar imi amintesc ca eu am avut banuiala aceasta cand am vazut prima data serialul.. acum  multi ani pe tvr:P).
Ehhhh... ce pot sa mai zic o familie reunita:D... mai e un episod!! Pe maine:)

Varianta in franceza fara subtitrare via ButokaiNoTaiken

0 comments :

Trimiteți un comentariu