luni, 29 august 2011

Liu amigurumi

Pe la sfarsitul lui iunie, dupa ziua lui tati, am hotarat sa fac un proiect "maret" cu familia mea crosetata... Probabil va mai amintiti de doctorul amigurumi... Ei bine el era inspirat de tati si asa m-am gandit eu ce ar fi daca... Am inceput in forta, Liu fiind prima papusa din serie, doar ca nu am apucat sa va scriu inca despre ea. Ea a vrut sa semene cu mami... cat a reusit, sau mai bine zis cat am reusit, ramane de vazut. (cel putin la par seamana =)) ). Dupa aceasta papusa am mai realizat inca una despre care va voi scrie miercuri, dupa care am realizat-o pe  Buni. Si atat... ca am inceput alte proiecte si nu am mai avut timp:)... Mai e asa de putin din vara... incat deja mi se face dor! Dar abia astept sa toamna... si chiar daca nu mai este de mult cazul, de cate ori incepe toamna gandul imi zboara la scoala si parca ma teleportez in timp. imi este dor de uniforma mea, de carti si caiete (hihihiihih ce vremuri faine>>>>cumparaturi de rechizite!!!!!) si de dragii mei colegi.

 

Revenind insa la papusa... Este lucrata cu croseta de 2.5mm, si cu cea metalica de 1. am folosit acul bont pentru ce era de cusut, iar fustita este atasata de corp.
Am folosit bumbac de Talmaciu (Sibiu), lana pentru par si bumbac (vata) pentru umplutura). Pozele nu reflecta mai deloc realitatea (dar cum nu am timp deloc acum nu le refac, poate cand termin proiectul)... dar am reusit sa aleg 4 cat sa va faceti o parere :).




(... si un blitz de bye bye)

4 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

This is so cute! I can't imagine crocheting anything like this, you are so crafty and do beautiful work!

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you so much Amy!!!
I also love and admire your work! :)

hugs,
rux

Cora spunea... [Raspunde]

Super draguta papusica. Am sa i-o arat si fetitei mele, cu siguranta ii va placea!!

copilarim spunea... [Raspunde]

:D ma bucur mult!!

Trimiteți un comentariu