miercuri, 3 august 2011

Frumoasa si inelul cu trandafir

V-am invitat de curand sa vizionam impreuna Frumoasa si Bestia si va spuneam ca pe forumul CDB se organizase un concurs cu aceasta tema:). Ei bine sa va arat ce am facut eu pentru concurs si promit sa va povestesc pe larg in curand despre Belle si despre inel:



Inel "The Rose Ring" by Rux
Iata si cateva cuvinte pe care le-am scris pentru acest concurs frumos:


"Imi place foarte mult acest film si m-am hotarat sa aduc si eu un "strop de vis" cu ceea ce am creat special pentru concurs. A fost o placere sa revad filmul si extrem de dificil sa ma pot opri la un singur moment, pentru ca uitandu-ma la el am adunat o multime de idei (pacat ca nu le-am si asternut pe o hartie..).

Pentru ca a fost o perioada foarte incarcata, cum a inceput concursul am zis ca eu trebuie sa o fac pe Belle, aceasta fiind ocazia sa imi fac papusica la care visasem de mult. Nu am terminat-o bine ca m-am trasformat in furnicuta care se pregateste pentru iarna si asa am ajuns in penultima zi de concurs sa realizez si bijuteria in sine... Si atunci m-am gandit la scena de iarna cand Belle se joaca in zapada imbracata in rochita visinie.. si la trandafir si m-am trezit efectiv facand un inel. 
Despre inel pot sa spun ca este crosetat, margele nu sunt cusute - am adaugat inainte sa ma apuc sa crosetez 15 margele pe fir si le-am gasit locul pe masura ce lucram. Am "imbracat" in margelute de nisip crem perlate baza de inel argintata si ce-mi place cel mai mult este ca inelul poate fi reglat.
Sper sa va placa de Belle si the Rose ring. "

0 comments :

Trimiteți un comentariu