marți, 30 august 2011

Set "Marea"

Buna:)!! Iata si participarea mea la concursul organizat pe CDB de Maria (dati click pe poza din stranga pentru a merge la concurs:p).

"Mi-este foarte dor de mare, nu am vazut-o de 3 ani:). Sunt sigura ca si ei ii este dor de mine (lol). Ma bucur ca am reusit sa realizez si eu un set pentru concurs (cu aceasta ocazie am mai si margelit putin:D). Setul este compus dintr-un colier si cercei. Ideea mea a fost ca atunci cand esti la mare ai vrea sa ramai cat mai mult, sa te bucuri de soare, nisipul fin si aerul sarat... de apa marii curata ... asa imi amintesc eu marea si de cate ori o vizitez caut sa nu-mi stric imaginea frumoasa a ei (inca mai sunt locuri unde este asa, la noi pe litoral:D). Asa ca am incercat sa ma "ancorez" in nisip si am pornit in cautarea de scoici rare cu perla prin ele:)"





Am folosit:


- sarma de modelaj bleu deschis
- sarma de modelaj placata cu argint
- sarma de modelaj argintie subtire (3mm parca)
- fir argintiu
- organza bleu gri
- elemente placate cu argint
- perla de cultura 






- margele sticla 6mm, alb sidefat (de la Maria:* merci mult!!!!)
- margele opalit 8mm care parca reflecta apa daca sunt in soare (tot de la Maria:D)
- margele opalit de nu mai stiu exact cred 2mm pe care le aveam de tare mult timp si in sfarsit le-am alaturat suratelor mai mari;))
- margele de sticla 3 sau 4mm alb sidefate 



Am mesterit cu:
- croseta metalica de 1mm (scoica argintie)
- cei doi clesti din dotare si foarfeca 


2 comments :

Anca spunea... [Raspunde]

Imi place asa de mult! Superbe combinatii! Margelele acelea seamana cu piatra lunii, Luna se asociaza cu marea si uite-asa reiese un intreg sir magic din creatia ta.

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti dai seama ca am google-uit imediat "piatra lunii"... aveam asa un presentiment. Eu le stiam sub denumirea de opalit (asa le-am cumparat/primit). Si se pare ca amandoua denumirile se refera la acelasi lucru. Deci chiar sunt piatra lunii:).
Merci frumos, ma bucur mult ca iti place.

Trimiteți un comentariu