miercuri, 24 august 2011

Frumoasa Belle - papusa amigurumi


Hello!! In sfarsit reusesc sa ordonez putin pozele cu Belle - sau Frumoasa (din Beauty and the Beast). Am realizat papusa cu ocazia concursului realizat pe forumul CDB si astazi am sa va povestesc cate ceva despre ea:). Voi scrie apoi despre inelul - trandafir si foarte proaspata cutie roz pe care i-am facut-o:D!!
Dar sa revin la my Belle! Imi doream de mult o papusa care sa o intruchipeze... si fata de alte personaje animate, printesa Disney chiar are cateva papusi - voi scrie candva un articol despre ele:). Belle este printesa mea preferata. In plus este singura cu parul castaniu si ochii caprui (hazelgreen, ca aluna) :D!
Initial aveam in proiect sa fac un set inspirat din scena dansului (stiti, in frumoasa sala de bal cu candelabre) - de aceea frumoasa mea este imbracata in rochita galbena. Nu am mai avut timp de proiectul acela asa ca inelul despre care va voi scrie mai multe maine vine din aceeasi poveste, dar alta sursa de inspiratie. Poate, cine stie, ii voi face si costumatia respectiva!



Bun, nu am foarte multe poze din timpul lucrului - doar doua pe care vi le voi arata mai jos! Papusa are aproximativ 14 cm si dupa cum veti vedea mai jos nu are haine lucrate sau atasate de corp:).




Am lucrat corpul cu croseta de 2.5mm si mainile cu cea de 1 (metalica). Firul de Talmaciu (Sibiu) - bumbac intre subtire si mediu.


-detaliu pantofi-


 -detaliu jupon-

Sub rochita galbena se afla un jupon alb lucrat cu fir subtire, alb (bumbac bineinteles) si croseta 1 metalica (am crezut ca nu il mai termin.. lol). Jos are o dantela care are menirea sa se vada putin de sub rochita:D. In par are un accesoriu galben (la fel ca cel purtat in noaptea balului). Pantofii sunt galbeni si evident detasabili. I-am mai facut o pereche de cercei, dar pe aceia ii vedeti maine. Va las mai jos cateva poze cu Belle si "gradina de trandafiri" :)








Sper ca v-a placut!! Care este personajul vostru preferat de la Disney? Aveti jucarii care sa il personifice?:) V-ar placea sa aveti ceva realizat in genul acesta, crosetat?:)

2 comments :

mirela.atudorei spunea... [Raspunde]

Supeba e! As avea o intrebare... cum as putea sa achizitionez si eu una dintre pauselele tale? Multumesc mult! :D

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc:)! Scrie-mi pe mail si gasim o solutie! Adresa este: copilarim[@]gmail[.]com (fara paranteze - le folosesc ca sa evit spamul:P)

Trimiteți un comentariu