luni, 4 martie 2013

Colectia ALB-NEGRU - fluturi-

Buna:)
De mai bine de un an pregatesc alaturi de Oana (DulceaMeaCasa) o colectie comuna prezentata si gazduita de Provocari Verzi. Aceasta se numeste ALB-NEGRU clasic ... sic si se va lansa pe 28 martie. Astazi este avanpremiera si am zis sa va aratam furniturile pregatite :D. 
Daca va plac puteti face precomenzi pe care le vom onora incepand cu 28 martie. Furniturile sunt in serie limitata (puteti afla mai multe citind articolul detaliat aici: Colectia ALB-NEGRU (clasic...şic) -avanpremiera).
Va voi povesti cateva lucruri despre FLUTURI!


Fluturas uni-alb, cu un contur din fir pentru brodat matasos negru. Fluturasul are aspect tridimensional. Antenele sunt realizate din margele negre.



Fluturas uni-negru, cu un contur din fir pentru brodat matasos alb. Fluturasul are aspect tridimensional. Antenele sunt realizate din margele albe.


Fluturas alb-negru, cu un contur din fir pentru brodat matasos negru/alb. Fluturasul are aspect tridimensional. Antenele si corpul sunt realizate din margele negre si albe.


Dimenensiunile sunt:
6 cm lungime de la varful aripii superioare pana la varful aripii inferioare;
5 cm lungimea corpului;
5 cm aripile in partea superioara
4 cm aripile in partea inferioara


Tot gandindu-ne la un ambalaj "verde" Oana mi-a sugerat sa incercam plicurile origami pe care eu le ador si cu care o bombardez de cate ori am ocazia... hihi.


Mie imi plac foarte mult - le gasesc dragalase, practice si le-am creat si etichete personlizate :).Maine va voi povesti despre Flori.

Intre timp am primit martisoare minunate - promit sa va povestesc miercuri despre ele... Si sunt foarte fericita ca au ajuns bratarile mele la destinatari (mai sunt vreo 3 despre care nu stiu nimic inca si 4 care au plecat ceva mai tarziu). Povestim si despre ele :P.

Ps: m-as bucura mult sa ne lasati parerile voastre despre colectia prezentata in avanpremiera:). Intre timp noi lucram sa terminam si restul creatiilor pana pe 28... :)

8 comments :

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

va felicit pentru proiect, ce surpriza frumoasa, fluturasii sunt foarte draguti si astept cu nerabdare sa vad restul colectiei, mult succes si toate eforturile voastre sa fie rasplatite!

plicul stiamsi eu candv sa-l fac, tare multas vrea sa invat din nou, pe unde sa il caut?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Elena Stanescu iti multumim mult. POti vedea si celelalte furnituri pe provocari verzi:). Maine scriu despre flori.. si pe 28 restul colectiei:D

Cred ca sunt ceva tutoriale pe net.. eu am facut mai multe pliculete cand l-am descoperit si am unul de model:D.

Poate fac un tutorial.. dar daca e graba nu ma astepta... ca nu stiu cand voi avea timp:D

Unknown spunea... [Raspunde]

foarte frumoși fluturașii! combinația alb-negru e super-elegantă!

coco spunea... [Raspunde]

sunt minunati :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco
iti multumesc si ma bucur ca iti plac:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexandra Coltea iti multumesc:)!
Si mie imi place foarte mult combinatia aceasta:)!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Intr-adevar...de un an...imi plac fluturasii foarte mult!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa "fal fal" :D iti multumesc si ei;)

Trimiteți un comentariu