sâmbătă, 23 martie 2013

Bellezza Rivale

Buna:)

Am primit o recomandare de spectacol foarte interesanta. M-am gandit sa va scriu si voua, poate reusiti sa ajungeti.

Este vorba despre evenimentul „Bellezza Rivale”, un concept de Claudia Deleanu care va avea loc pe 01 aprilie 2013, ora 19.00 (dureaza 1ora si 15 minute) la Universitatea Populara Ioan I.Dalles, Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti (Piata Universitatii).

Pretul  biletului este de 15 lei/persoana.

Datorita locurilor limitate, confirmarea participarii se face la office@bonsiromania.ro sau la nr. 0732.601.254, precizandu-se numarul de persoane si un numar de telefon de contact.

Biletele se achizioneaza in ziua evenimentului, 01 aprilie 2013, de la caseria Universitatii Populare Ioan I.Dalles, din Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti.
 Iata mai multe informatii despre eveniment:„Bellezza Rivale” este un concept in care arta vizuala se impleteste armonios cu muzica si culorile ei timbrale, cu vocea umana. Plecand de la ideea ca fiecare opera de arta are la baza o imagine, un sentiment, o stare, Bellezza Rivale propune o serie de povesti care, scoase din contextul operelor, pot deveni oricand imagini ale unor noi tablouri. Culorile florilor, peisajelor, impreuna cu trilurile emise de sufletul vocii umane, trezesc la viata intreaga natura. Splendoarea acordurilor pline de emotie ale pianului, alaturi de timbrul extrem de spatial al marimbaphonului, instrument rar intilnit in concerte solo, ne introduc in misterele portretelor care, pe rand, isi spun povestea.

Prin interpretarea extrem de sincera a tinerilor protagonisti, obiectele de arta prind viata, devenind astfel adevarate personaje, transformandu-se in decor sau recuzita. Oricare din aceste obiecte poate fi achizitionat la finalul evenimentului, pentru a pastra o amintire a acestei metamorfoze.

Royal Art Muzzyk reprezinta spatiul in care talentul si bazele teoretice ale tinerilor artisti sunt transpuse in evenimente unice de teatru si muzica. Sub atenta indrumare a profesoarei Claudia Deleanu, tanara echipa si-a dovedit maiestria si performanta, onorand cu succes fiecare provocare, spre incantarea totala a publicului.

Evenimentul se adreseaza iubitorului de frumos, indiferent din ce gen de arta sau din ce timpuri provine.

Distributie

Ana-Maria Acunune – soprana, Corina Ignat – soprana, Luiza Albesteanu – soprana, Alina Vladu – pian, Maria Müller – actrita, Vladimir Sima – tenor, Mihai Ionita – marimbaphone, Costin Raia – pian

Profesori

Prof. univ. Steluta Radu, Asis.univ Sorin Rotaru, Prof.Claudia Deleanu, Prof. Andrei Miricescu, Prof. Andrei Gheorghe

In program, lucrari din creatia compozitorilor: N.Piccini, A.Vivaldi, G.B.Pergolesi, G.F.Handel, J.S.Bach, W.A.Mozart, Fr.Schubert, V.Bellini, G.Donizetti, G.C.Menotti, F.Chopin, G.Enescu, J.Offenbach, E.Sammut si texte din creatia scriitorilor: Carlo Goldoni si Ion Minulescu

ORGANIZATOR:

BONSI Business Group / www.bonsiromania.ro
Pentru mai multe informatii dati click pe imaginea de la inceputul articolului si veti putea vizita pagina evenimentului.


1 comments :

Trimiteți un comentariu