luni, 11 martie 2013

Swap Atelierul de primavara (2012)

Hello:)

M-am inscris la Swap de primavara II  organizat de Revista Atelierul. Mi-ar spune mie cateva persoane plus vocea constiintei ceva referitor la timp... liber, dar puteam sa refuz?

Mai ales ca de data aceasta vom forma perechi:D. Iar anul trecut de exemplu eu i-am trimis Florentinei cadoul. Oare cu cine fac pereche anul acesta? V-ati inscris?:) Mai aveti timp sa faceti acest lucru pentru ca inscrierile se fac pana pe 23 martie ( sper ca  faptul ca stabilirea perechilor se face in preajma zilei mele sa imi poarte noroc.. ihihih). 

Nu este singurul caz in care inca nu am apucat sa scriu pe blog despre ce am realizat:D. Ma bucur insa ca am gazit pozele si voi reveni cu articole despre fiecare lucru in parte. Pana atunci iata-le toate la un loc: Bratara Sabrina, tabloul cu ingeras / suport de pahare, dreamcatcherul verde, felicitarea cu trifoi cu patru foi si buburuza si ingerasul:P.


Si au ajuns cu bine la Florentina care a si scris despre ele la data respectiva (acum 1 ani si 3 zile mai precis - daca dati click pe poza puteti citi articolul ei:P).


Pana pe 23 martie ma puteti sustine in campania vALLuntar la care particip cu drag. Fiecare comentariu de la cititor unic ma aduce mai aproape de un copac plantat (la primele 15 comentarii de la o recenzie am dreptul sa plantez un copac eu, iar celelalte comentarii vor aduce alti copaci plantati de grupul editorial ALL). Va multumesc  de pe acum pentru ca ma ajutati sa imi implinesc un vis - acela de a planta copacei si abia astept sa impart bucuria cu voi (promit s afac poze si sa va tin la curent:D).

Multumesc!

7 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Am vazut si eu anuntul de pe Atelier; ma tenteaza sa incerc iar, imi place ideea. sa ma gandesc eventual la un dar trimis, sa nu mai am asteptari ;))), e si asta o varianta. Succes la pereche!

copilarim spunea... [Raspunde]

@AlinaS. poate varianta pe perechi va avea mai mult succes!
eu am incercat sa fac asa la felicitari calatoare, plus ca cerinta era sa se trimita fotografie cu creatia pentru a valida inscrierea:). aici este mai greu sa cer si fotografia inainte de tragerea la sorti pentru ca se lucreaza in echipa in functie de ce isi doresc cei doi.
dar in este cerinta de a trimite fotografii cu ce se pregateste si ce se primeste.:P
in plus fiind pereche iei mai usor legatura cu cel la care trimiti pentru ca primesti tot de la el:)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Mie imi place sa citesc ce pregatesti...cu timpul nu prea sunt prietena, asa ca...Florentina cred ca a fost foarte incantata.

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa nu-mi spune de timp... haaaai si tu!! :P

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Aha uite ca nu am citit pana la capat faza cu perechile, pare interesant.

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

mersi de invitatie, Rux, dar, dupa cum stii, "time is...my family" :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa da .. stiu stiu .. nu m-am putut abtine;)

Trimiteți un comentariu