vineri, 15 martie 2013

Tutorialul casei by Ghemuletul Incalcit

Buna:)

Astazi este momentul sa mai citim un tutorial interesant pe tema reciclare, publicat in Revista Atelierul. De aceasta data am avut-o invitata pe Alexandra - Ghemuletul Incalcit care a creat un breloc sporul casei foarte dragut. 

Va invit sa cititi tutorialul aici:

In alta ordine de idei, mi-am adus aminte de sticlutele de esente pentru prajituri din copilarie.. Alte esente, alte mirosuri... alte prajituri. :) Si alte jocuri cu sticlutele.... 

Voua cand erati mici cu ce "ingrediente" va placea sa va jucati? Eu am fost invatata sa nu ma joc cu mancarea... dar imi placea sa ma joc cu anumite ingrediente, in timp ce o ajutam pe buni: cu orezul  pe care il alegeam (si aveam ce alege... era chiar o joaca placuta), cu fasolea - hihi, imi placea si mai mult. Ba chiar cred ca am undeva intr-o cutie puse bine niste boabe mari de fasole mare si patata din gradina bunicii mele - maia. Imi mai placea sa ma joc cu piperul pe care il pregateam pentru a fi rajnit. Acum nu ma mai inteleg bine cu el, nici cu scortisoara pe care o aranjam cu mare dichis pe grisul cu lapte.

Mie mi-a placut mult lucrarea Alexandrei si mi-a trezit amintiri placute:), ii multumesc si voua va doresc lectura placuta!

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

ce idee supeeeeer! pai da, pe atunci nici nu aveam mare lucru nici de jucat nici de mancat, dar asa-i copilaria...fara griji :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasaoh frumoasa noastra copilarie:D

Trimiteți un comentariu