luni, 4 martie 2013

Martisor: trifoi cu patru foi

Buna!!

Iata ca a venit vremea sa va povestesc despre martisorul pe care l-am facut anul acesta pentru mine... (lol) si cu al carui tutorial am participat la concursul de pe cdb. Concursul a luat sfarsit si tutorialele au inceput sa fie publicate, al meu aparand chiar ieri aici: Trifoi cu patru foi - Martisor by Rux.

Mi-a placut foarte mult sa lucrez cu fetru si sa dau forma acestui trifoias. Sper sa va placa si voua si sa incercati la randul vostru - chiar m-as bucura sa va vad creatiile:P.

Va invit sa cititi tutorialul pe blogul CDB, iar mai jos voi adauga cateva fotografii colaj si va voi spune doar cateva vorbe:P

Materiale si sablonul creat de mine. Cele doua parti ale trifoiul se suprapun si cos pe margini, formandu-se in acelasi timp "foile"

Martisorul pozand in soare - un dragalas!

Fiecare din cele 4 "foi" este umpluta cu putina vata si la final se adauga o zala de bronz, o margeluta verde si una multifatetata de acril care va deveni... buburuza.


Ne vedem mai tarziu!! Cu.. alte lucrusoare la care am lucrat in ultimul timp:D.

Actualizare:
Deoarece CDB si-a incheiat activitatea pe blog, am decis sa republic tutorialul si va puteti bucura de el aici: Trifoi cu patru foi – Martisor .

4 comments :

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru tutorialul publicat.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ileana-carmen iti multumesc :)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Frumoooos...daca e verde, e Rux :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D stii ca Ra ar spune ca e ea;)) nu?:))

Trimiteți un comentariu