sâmbătă, 31 august 2013

Bye Bye Summer!

A trecut vara.... Nu-mi vine sa cred cu ce viteza si iata-ne la cateva ore distante de toamna!
Vara aceasta am reusit sa fac o mare parte din ce imi doream. Pentru restul... e tot timpul inainte :). Nu stiu cat mi-ati / ne-ati simtit lipsa luna aceasta - multi dintre voi ati fost in vacanta (si eu am incercat, dar fiind multe de facut am avut doar o absenta motivata de pe blog). 
De maine ma intorc insa (as vrea sa zic cu forte proaspete, dar avand in vedere faptul ca nu prea m-am odihnit nu e  cazul.. hehe) si abia astept sa va povestesc despre una, despre alta. Chiar ma gandeam astazi in timp ce spalam o rochita de lana (:D) cat de dor mi-e de crosete!!!! Ah, nu pot explica. Oricat as iubi sa bucataresc si sa fac pregatiri imi lipseste atat de tare partea de creatie... si faptul ca am pus in cutii cam alandala [a se citi nu pe categorii] materia prima si ustensilele, mi-a ingreunat tare mult orice tentativa de a crea.
Una peste alta - in afara de o poza cu orhideea mea (una dintre cele doua) noua, iata si o poza din timpul lucrului la premii! Care sunt gata [daaaaaaa] dar din cauza ca nu am cum ajunge eu la posta pleaca abia dupa 7 septembrie ... pana atunci am timp sa adaug in pachetele si a little something special pentru premiantii atat de draguti si rabdatori!

Eiiii.... ne vedem maine cu o poveste animata :)! Sa avem o toamna frumoasa, linistita si bogata!
Cu bine vara, ne vedem la anu' ce vine :)!

0 comments :

Trimiteți un comentariu