duminică, 25 august 2013

Alice nel Paese delle Meraviglie (Alice in Tara Minunilor)

Hello!!
Ultima duminica din aceasta vara... Calatorim in lumea minunata a lui Alice. Nu este preferata mea aceasta ecranizare, dar este interesanta... :)).


Video via youtube
Rezumat 
Alice se plictisea in timp ce sora ei mai mare citea o carte. Ar fi vrut sa culeaga flori dar i se parea prea complicat pe caldura de afara.... asa ca atipi. Un iepuras imbracat festiv ii atrase atentia si se hotari sa il urmeze. Cazu in gol si in timp ce se gandea ca va ajunge in celalalt capat al pamantului se trezi intr-un maldar de frunze.
Urmandu-l pe iepurasul care era in intarziere Alice ajunse langa o usa micuta. Privi afara la o gradina minunata de flori si isi dori sa ajunga acolo. Bau o licoare de pe masa dar in loc sa se faca mica crescu vazand cu ochii. foarte trista incepu sa planga si striga ca isi dorea sa fie mica mica...
Dintr-o data se facu mica si nimeri intr-o mare de lacrimi - chiar lacrimile sale de pe vremea cand era mica. fu scoasa din incapere de un peste si ajunse in casa contesei unde bucatareasa gatea cu mult prea mult piper.
Cum scapa de acolo se trezi la masa palarierului nebun care bea ceai... 
Nici acolo nu statu foarte mult si dupa o inundatie se trezi pe pajistea cu flori... Acolo intalni o omida inteleapta care ii spuse ca iepurasul se dusese unde se dusese si ca cel mai bine ar fi sa-i vorbeasca iepurasului daca avea ceva sa il intrebe.
Dupa ce se intalni cu niste animalute care alergau in cerc intrebandu-se cine a castigat, Alice ajunse la palat unde regina juca crichet. 
In final Alice si toti ceilalti ajunsera la tribunal unde fu acuzata ca a furat dulciuri... si in timp ce o multime de carti de joc o atacau se trezi mangaiata de sora sa, careia ii povesti aventurile din acea dupa amiaza.

0 comments :

Trimiteți un comentariu