vineri, 23 august 2013

Revista COMICS nr. 17 (august 2013)

 Buna!!

"Vacanta" noastra continua - mai un suc de rosii, mai un gem de prune (maine in program), multe, multe de facut in aceasta perioada - iar caldura, de care in curand ne vom aminti cu nostalgie, ne face sa luam o mica pauza de la alte activitati (vorba cantecului "nu mai am timp").

Dar intram cat putem de des pe blog, verificam mailul si paginile de facebook. Iar azi am intrat special de pe laptop ca sa va dau si voua o veste tare faina, referitoare la revista COMICS care a lansat numarul 17 :D. Felicitari!!! 

Inainte sa va las si detaliile primite pe mail si sa adaug si revista in formatul online pe blog, vreau sa imi cer scuze pentru intarzierea trimiterii premiilor la ultimele Provocari Vezi sponsorizate de Copilarim. Am sperat sa le pot trimite in perioada de dupa 24 iulie.. insa din pacate persoana pe care ma bazam nu mai lucreaza la posta si eu nu am cum ajunge. :(. Asa ca iar trebuie sa aman pana in septembrie... insa vad ca toata lumea este in vacanta (pe bune, nu asa ... ca noi:P)!

Si acum iata nouatile despre BD - eu sunt tare fericita sa il citesc, a fost ca o gura de "energie pura":P

Dupa o scurta vacanta de vara, Revista COMICS revine cu un nou numar strangand comics si benzi desenate de la 12 autori: Andrei Moldovan, Alin Ivan, Coon, Ileana Surducan, Nicolae Negura, Radu Stoican, Robert Obert, Silviu Cadia, Octav UngureanuTraian Ionescu, Valentin Sava si Veniamin Chitu.  
Revista poate fi citita gratuit pe www.revistacomics.ro si poate fi incorporata pe orice site sau blog folosind codul de embed de aici. Varianta tiparita a revistei, cat si multe alte reviste, albume si romane grafice romanesti pot fi comandate de pe www.revistacomics.ro/librarie - cea mai cuprinzatoare librarie de benzi desenate romanesti.  


0 comments :

Trimiteți un comentariu