joi, 8 august 2013

Flori in par


Buna:)
Caldura mare, dragilor, caldura mare! Si multa, multa treaba de facut! Chiar, ce ati mai facut?:) Eu foarte, foarte multe - dar n-am prea mai apucat sa fac fotografii.. plus ca laptopul meu drag, cel de pe care va scriu chiar acum, merge mai greut si acum pe caldura si mai incet. Asa ca abia mai apuc sa il mai deschid.


Printre lucrurile create in ultima perioada se afla si acest accesoriu de par. Poate va mai amintiti de felicitarea pe care o realizasem pentru mami.. cea hazlie. In fine - aceea a fost proba fulger din prima etapa a concursului organizat de Very Scrap. Am ratat-o "la mustata" vorba aceea, din fericire nu era obligatorie.. :P. Tot in prima etapa tema a fost clama de de par cu 2 flori si 2 frunze. Din material... 


Proba obligatorie, se intelege. Initial voiam sa fac ceva aplicat pe un pieptan. Nu am gasit.. Apoi am vrut sa fac o banderola... Pana la urma mi-am amintit de clestele meu negru, cumparat acum multe veri de la Olimp.:D Si asa a inceput totul. 
Am creat baza (din fetru negru ) care are 2 frunze. Dupa care am trecut la prima floare, cea de mai sus. Petalele maru din satin sunt singurele inspirate de la un model de floare vazut demult. Doua bucati de material cusute pe margini si apoi intoase si prinse cumva la mijloc formeaza o petala. In rest... am facut asa cum am simtit eu, in functie de ce materiale aveam la indemana.


 Nu prea imi suradea ideea de doua flori (ar fi mers doua foarte infoiate pe lateralele clestelui si acum ca ma gandesc, atunci cand mi l-am luat eu pe acesta, chiar erau unele cu niste flori infoiate pe parti... ca sa vezi!)... si nu aveam material suficient pentru a realiza doua flori cu fluture.. asa ca am mers de la mare la mic, realizand inca doua flori - mijlocia o puteti vedea in poza mai mare din colajul de mai sus. Cred ca e preferata mea:P.


Ultima floricica este o orhidee (in colajul de mai sus, stanga, cum privim la fotografie).
Si cam atat despre creatia mea - am facut si flori din material - yuppy. Cel mai mult imi place ca e detasabila si daca vreau o pot purta si ca bratara (ar trebui sa ii adaug sistem de prindere si gata:D)

Ah.. era sa uit. Concursul este aici: CONCURS SCRAPMANIA III.

4 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Mie imi place cum ti-a iesit...data viitoare aplici alte idei.Bafta!

AA spunea... [Raspunde]

Si mie imi place, ar merge si ca accesorii de nunta! Bafta!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianinamerci:D!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandrusa stii!! si eu ma gandeam ;))

Trimiteți un comentariu