duminică, 19 mai 2013

cateva noutati

Buna!!
Nu stiu cum am reusit dar am ratacit poza pe care o facusem felicitarii primite cu ocazia sarbatorilor de la Revista Atelierul.. E o felicitare foarte draguta - cu levantica, sau lavanda. Mie imi plac mult florile, dar mirosul lavandei imi face rau din cauza unui nefericit ulei esential. Dar vizual, fara implicarea factorului olfactiv, a fost o bucurie felicitarea. Cand despachetez cutiile de creatie si ajung la ea promit sa fac poza.

Azi in revista am contribuit la rubrica Mihaellei cu  Ep. 10 Aleg să port handmade: Sabina Drăguşanu. Eu am mai avut ocazia sa realizez un interviu cu Sabina, mi-a facut o deosebita placere sa colaborez din nou cu ea. ;)

 

Tot in revista, dar pe Events, am scris astazi despre  Concurs anual, tradiţional CDB’s: “Mirese” 2013, care se desfasoara pe CDB. Daca va uitati in sidebar gasiti link catre concurs - la care intentionez sa particip :D. Nu de alta, dar oricum am de lucru exact pe tema aceasta.

Daca sunteti artizani si sunteti inflentati de traditii in lucrarile voastre nu uitati ca luna aceasta tema in Revista este chiar de inspiratie traditionala. Puteti trimite fotografia lucrarii (nesemnata) pe adresa poza@revista-atelierul.ro (subiect traditii) si poate fi selectata in articole inspirationale, sau sa fie publicata la creatiile cititorilor.

Pe CDB mai este si concursul Intoarcerea la natura pana saptamana viitoare... Iar daca va plac materialele reciclate puteti incerca si "Conservarea naturii" tema actuala pe Provocari Verzi, sau poate creati obiecte din pet si decorati natural ouale (toate trei se vor incheia pe 25 mai la 23:59).

 

 

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

oooooo...imi place teme, mi-ar placea sa gasesc timp sa fac si eu ceva :(

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D si eu incep sa zic la fel...:)) timp.. incotro mergi? :))

Trimiteți un comentariu