luni, 13 mai 2013

Cosulet impletit - verde -

 Buna:)!!

 In sfarsit incepe o noua saptamana creativa:). Fortat am avut putina "vacanta" la capitolul creatie - pentru ca a fost Sarbatoarea Pascala si Saptamana Luminata i-a urmat asa ca ... am pus croseta in "cui - dar nu de tot. Am gatit cu drag si spor si am si cateva poze pe care sper sa vi le pot arata cat de curand [si daca va tenteaza pot pune si retetele:P].

Despre iepurasi si cosulet am amintit aici Swap R.A. Primavara 2013 - ce am pregatit -

Nu stiu voi, dar eu imediat ce am primit teancul de reviste nou noute [din acelea de la supermarket]  m-am pus pe impletit. Am incercat mai multe modele - acesta mi s-a parut foarte fain si atat decorativ cat si practic:D.
Nu am vrut sa insist cu verdele [este o vopsea acrilica faina, fara miros... cred ca e pentru copii]. Nu am folosit lac...si am lasat doar o mana pentru ca mie asa mi-a placut. Am adaugat si cateva flori galbene [ imi amintea de un gard verde / sau iarba in gradina si flori - narcise sa zicem]. Iepurasii sunt origami si ambele modele se "umfla" ... sunt tare amuzanti:D.


Puteti castiga un astfel de cosulet [doar ca pe negru si modelul va fi bineinteles unicat] la provocarea verde in curs:D. Tot ce trebuie sa faceti este sa participati! Inscrieri pana pe 25 mai [23:59] - detalii aici: Tema #15 "Sa conservam natura"

4 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

Foarte frumos e!

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Tia iesit tare dragalas :)
Iepurasii stau cumva botic in botic ?! :) :))))

copilarim spunea... [Raspunde]

@gradinitafluturasilortalentati merci:). si mie mi-a placut mult cum a iesit!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh hihi, chiar asa stau ;))

Trimiteți un comentariu