joi, 16 mai 2013

Ceata iepurasilor amigurumi

Buna:)

Anul acesta am creat o "mana" de iepurasi dragalasi. Am realizat 5 modele dintre care despre 3 v-am povestit deja aici: Iepurasii se pregatesc...

De Paste i-am adunat pe toti 5 si i-am aranjat alaturi de  iepurasul de Paste.  Toti 5 sunt ai nostri - adica sunt modele. Am mai creat intre timp cativa care au plecat catre unii dintre prietenii nostri (cativa au si ajuns). Am mai vorbit si voi mai scrie depre ei pe blog :P. 

Mie personal mi se par tare dragalasi.. Ma gandesc ca as putea chiar face cativa pentru pravalia Copilarim. Si arata asa frumos in cosulete:).

Cei cinci au dimensiuni diferite si trasaturi diferite. :) Sunt o combinatie de amigurumi plus fetru :). Si pentru ca pe Albastrel si Griulet nu apucasem sa ii fotografiez cu ceilalti trei, gasiti si poze cu ei singurei mai jos:).

 




4 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Il vad si pe al meu...Il voi prezenta pe blog cu prima postare..Multumesc inca o data pentru el..te imbratisez draga Rux

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet :D a fost si al tau pe blog in alta postare (cu patru iepurasi care urmau sa plece... mai demult). acesta este prototipul;)).
:D
te imbratisez si eu cu mult drag:*

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

numai buni de imbratisat :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa ;)) mititei ;))

Trimiteți un comentariu