sâmbătă, 11 mai 2013

Swap R.A. Primavara 2013 - ce am pregatit -

Buna:)

Iata ca incerc sa reintru in ritmul normal. Stiu ca am absentat doar vreo 3 zile... ah, nu v-ati dat seama [glumesc] si ca inca nu am reusit sa schimb grafica blogului [ desi o parte e gata] dar... se mai intampla. 

Astazi vreau sa va povestesc despre ce am creat la Swap Atelierul de primavara (2012). Anul acesta s-au format echipe de cate doi si colega mea a fost Alina S. (Swap R.A. primvara 2013 - ce am primit -). Din fericire a ajuns ce am pregatit cu bine si m-am bucurat mult sa aflu ca i-a placut Alinei - Swap de Primăvară Revista Atelierul - darul primit.

Desi am fost foarte aglomerata si prinsa in enspe proiecte in ultima perioada, ma bucur tare mult ca am reusit sa ma inscriu si sa particip la aceasta editie de Swap. Am pregatit cu mult drag cadoul si am folosit acest prilej sa fac cateva dintre modelele preferate de origami, printre altele, sa descopar altele, sa crosetez putin, sa ma alint si cu fetru, sa si visez... intr-un cuvant putin din tot ce imi place mie:).


Am avut parte si de soare din plin - si am profitat sa fac fotografii cam prea insorite:D- ... dar sa trec la obiect. Mai intai am avut ocazia sa realizez 2 plicuri origami. V-am mai povestit despre ele si nu ratez ocazia sa le realizez. imi plac tare tare mult.

M-am straduit sa respect si cromatica - ma refer la culorile preferate ale Alinei. In plicul albastru au plecat doua dreamcatchere speciale pentru Denissa si Edi. Le-a agatat doi ursuleti in loc de pana:D. 

Am asortat si mini felicitare cu cele doua pliculete. Ador perforatoarele mele - imi sunt foarte dragi si mi-au fost si de mare ajutor :). I-am facut si Alinei un prinzator de vise ceva mai micut pe violet indigo:D. Pentru ca stiu ca ii place aceasta culoare (si sincer si mie imi place).
Dupa ce am facut iepurasul umflat din stanga (dupa un model descoperit anul trecut), am dat intamplator peste un alt model si am zis sa fac si un iepuras patratos. Am folosit hartia pentru origami de la Creashop pe nuante de verde. Imi place tare mult genul acesta de hartie. Stiu ca era la un moment dat si un set mult mai complex... E pe lista mea de must have:).

Cei doi iepurasi au plecat intr-un cosulet impletit din reviste, vopsit cu acrilice (verde) si decorat cu floricele galbene. Trebuie sa recunosc ca este unul dintre cosuletele mele preferate. Este tot impletit :D [ in sensul ca unele au fundul din carton]. Voi reveni asupra cosuletului in alt articol.... :).
In sfarsit, nu puteam sa nu va scriu doua vorbe si despre Iepuras [cum sa lipseasca chiar el?]. Este cel mai voluminos iepuras din seria celor creati anul acesta, M-a amuzat foarte tare si ma bucur mult ca a ajuns intr-un camin in care va fi iubit:D. Si despre el mai vorbim zilele astea:).
Pe curand!

0 comments :

Trimiteți un comentariu