vineri, 31 mai 2013

Noaptea Alba a creatorilor si designerilor de produs II

Noaptea alba a Creatorilor si Designerilor de Produs- editia a II-a

Noaptea alba a Creatorilor si Designerilor de Produs isi propune sa faca o selectie atenta a celor mai creativi, originali si talentati designeri de produse unicat. Pentru editia de anul acesta am pregatit trei sectiuni creative in trei spatii speciale: bijuterie si accesorii contemporane la Bernschutz & Co. Universitate (in spatele Muzeului Sutu, Str. Ion Nistor 6), design vestimentar & accesorii casual la Attitude Ballet Studio, (Str. Emil Balaban, nr. 6) si design de obiect la Acuarela (Str. Polona, nr. 40).

Pe 8 iunie de la ora 18 la ora 02 vom petrece in Bernschutz & Co. Universitate, Attitude Ballet Studio si Acuarela la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs alaturi de Wood be nice, Alin Teglas, Lachatterie, Doricica, Ioana Nae, Woodish & multi alti creatori si designeri de produs.

N-am uitat nici de activitatile amuzante, dar pline de creativitate. Vom proiecta tutoriale filmate de echipa Revistei Atelierul in cei 3 ani de activitate, vom organiza un Free Shop in care poti sa oferi la schimb accesorii vintage sau handmade, mobilier si obiecte decorative, iar fotografii Atelierul te vor asteapta la Cabina Foto cu aparate Polaroid pentru cea mai rapida developare a imaginilor surprinse.

Printre atelierele chic ale evenimentului se numara prelucrare in lut polimeric cu Ramona Croitoru la Bernschutz & Co. Universitate, atelierul de accesorii textile cu Anca Spiridon de la Creative Arts la Attitude Ballet Studio si bookbinding cu Woodish la Acuarela. De asemenea, i-am invitat pe Viorica Pintilie, Jimmy Cserkész & Gabriel Balasa sa ne cante in Acuarela.

Va asteptam cu drag sa descoperim oameni frumosi si talentati si sa ne rasfatam cu produse originale si insolite!

Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs este un eveniment anual organizat de Revista Atelierul, prin intermediul Asociatiei Atelierul de Creatie. Editia de anul acesta este organizata cu sprijinul Acuarela, Attitude Ballet Studio, Bernschutz & Co. Universitate si Creative Arts.


0 comments :

Trimiteți un comentariu