miercuri, 29 mai 2013

De la Revista Atelierul, cu drag!

Ieri am avut parte de o surpriza tare faina. Mihaella Ion a scris un articol superb in Revista Atelierul in care a inclus creatii ale echipei dar si invitatia adresata creatorilor de lucru manual de a trimite fotografii cu creatii pe tema lunii iunie.. Stiti ce tema este?? COPILARIA... Ce ne place, ce ne place!

Ii multumesc mult Mihaellei - ador selectiile prezentate in articol si va invit sa il cititi si sa imi cunoasteti colegele prin prisma catorva poze ale creatiilor lor: Cu drag de 1 iunie…. de la echipa Atelierul !

Voi prelua si eu invitatia pe care o gasiti deja in Revista Atelierul. Sa sarbatorim copilaria asa cum se cuvine!! Hmm .. am si o idee. Lasati-mi comentarii cu ce tutorial/e v-ar placea sa realizez in revista luna aceasta. Voi incerca sa realizez macar unul dintre propunerile lasate.:P

Puteţi şi voi să trimiteţi fotografiile produselor voastre de inspiraţie copilărească/ ludică la mailul poza@revista-atelierul.ro până la data de 15 iunie 2013 ora 23.59.
  • Poza să fie fără watermark, fără semnătură, clară, neblurată [cât mai profesionist realizată].
  • Rezoluţia recomandată a pozei să fie de 72 dpi și lățime de maxim 600px.
  • Scrie-ne şi site-ul unde o găsim pentru a prelua şi linkul [o simplă adresă e-mail nu este acceptată drept sursă a imaginii].
  • Te rugăm să incerci să nu ne trimiţi colaje.

1 comments :

Trimiteți un comentariu