joi, 30 mai 2013

Premiu de Blog


Hello!
Am primit un premiu :D de la prietena noastra Alexandra  (Ghemuletul Incalcit). Multumim mult:P.
Are si reguli (premiul:D). Numai putin sa ma uit pe ele. sa vedem trebuie sa multumim, am multumit, ca era normal..:D [ cred ca asta nu ar trebui notata ca regula pana la urma.. hihi]. Sa nominalizam 15... [15?????!!!] bloguri descoperite recent.... sau urmarite constant. Aici e greu. Pana cand mai exista google reader [ se pare ca din iulie va disparea... :(( si ce bine ma intelegeam cu el] mai puteti vedea inca lista mea imensa de bloguri. Si inca nu sunt toate. Sa anuntam persoanele nominalizate.

Stiti cum facem? Primii 15 care comenteaza primesc automat premiul [ dar va rog nu va inghesuiti atat - glumesc, va rog sa va inghesuiti si sa luati cu incredere, vi-l oferim cu drag :P], iar ceilalti deasemenea  il pot prelua:D.

In final trebuie sa ii spun Alexandrei (regula e sa spun celui care m-a premiat) 7 lucruri despre mine. Asadar:

1. Imi place foarte mult sa gatesc mai ales patiserie si prajituri. Nu imi place insa sa gust din ceea ce prepar. Daca chiar e nevoie de gustat [unele preparate mai cer si asa ceva pana cand devine obisnuinta] apelez cu incredere la buni, Rha sau mami... Nu de alta dar Dodo nu ar stii ce sa imi spuna, el e incantat de tot ceea ce pregatesc.[gluma]
2. Sunt incapatanata - cand imi propun sa realizez un proiect imi place sa il duc la bun sfarsit. Si una dintre recompensele muncii depuse este faptul ca am reusit sa depasesc un obstacol ce parea de netrecut [ ca atunci cand am reusit sa atasez domeniul in .ro blogului. singurica:P].
3. Am invatat sa imi disciplinez nerabdarea destul de mult in ultimii ani. Proiectele in care sunt implicata au avut un mare merit in acest sens.
4. Am un simt al umorului putin englezesc as spune. Sau mai mult... :D
5. Imi place sa ma joc creativ.
6. Sunt foarte atenta la detalii... [ as putea spune ca uneori ma pierd la propriu printre ele.. haha].
7. Ma simt minunat cand pot aduce cuiva bucurie prin ceea ce fac [ fie ca e vorba de un articol pe blog, un gand bun, o creatie etc].

Si cam atat:P!

ps: nu uitati sa imi dati si mie de stire cand completati:D ca sa va citesc. Merci!!

2 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

draga mea Rux, dupa cum vad, sunt una din primii bloggeri care-ti calca astazi pragul si deci, multumesc pentru minunata întâmpinare pe care mi-ai facut-o! Premiul ma onoreaza si iata ca într-un anumit fel, am gandit la fel: http://vis-si-realitate-2.blogspot.de/2013/05/premiu.html
Iti multumesc si iti doresc o minunata zi in contiunuare! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Da!!! Ce coincidenta frumoasa! :) Multumesc frumos si eu:D!

Trimiteți un comentariu