vineri, 17 mai 2013

Am fost Secret Bunny (Revista Atelierul 2013)

 Buna:)

Azi noapte redactam de zor articolul care a aparut azi in Revista Atelierul. Va voi povesti insa maine despre el si, cine stie, poate va faceti timp in weekend de o provocare culinara, traditionala.

Cand m-am trezit... era innorat, dar acum a aparut deja doarele:). Asa ca pana se intoarce Rha de la piata cu o plasa de cartofi noi [deja ii visez rumeniti la cuptor], profit sa va povestesc despre a doua experienta marca "Secret" in cadrul echipei Revistei Atelierul.

Dupa ce in decembrie am pregatit un Secret Santa personalizat pentru colega mea Miruna si am primit un fulgusor foarte dragalas de la Secret Santa TransFormator iata ca in aceasta primavara, cu ocazia sarbatorii Pascale, in frumoasa noastra echipa redactionala s-a organizat secret Bunny

Eu am pregatit darul, alaturi de iepuras, pentru Cecilia- Vixyblu. M-am bucurat foarte mult, pentru ca mie imi place sa personalizez tot ceea ce lucrez si stiam ca si Cecilia, la randul ei face acest lucru, deci m-am gandit ca o sa ii faca placere un cadou personalizat:D.

Planul initial era sa pictez cutiuta, insa nu am mai avut timp... ehhh. Asa ca am luat o coala rosu / argintie (doua fete) si am mototolit-o bine bine.. haha si am facut si o fundita. As fi preferat altfel de hartie pentru impachetat, insa am vrut sa folosesc rosu... 

 
In cutie am asezat darurile pregatite:). Abia astept sa va povestesc despre fiecare in parte:D. Asa ca asezati-va comocd caci urmeaza un articol lung.
Intre timp mi s-a alaturat si Dodo care imi  explica asa cum stie el mai bine cum ca ar iesi pe hol sa stea la discutii cu cei care lucreaza in bloc [ infunda ghena, lovesc masinile din parcare, fumeaza si au tot felul de activitati sub semnul respectului fata de cei din jurul lor..:D]. I-am zis ca nu are niciun rost si mai bine sa stea cu mine si sa compunem impreuna articolul.

Am ales sa folosesc combinatia galben violet (mov). Mie imi place foarte mult si am observat ca si Ceclia are in cateva randuri combinatii cromatice asemanatoare. :D
Pentru ca imi place foarte mult sa realizez creatii origami, nu m-am putut abtine sa nu fac o narcisa. De data aceasta am ales sa execut modelul cu hartie post-it. Eu l-am gasit lucrat cu hartie de 15/15 minim, as aca a fost o provocare. A iesit o narcisa micuta si tare dragalasa. Sper doar sa si reziste in timp. Pliculetul iepuras l-am descoperit de curand. Am promis ca voi face un tutorial cand prind ceva mai mult timp liber, asa ca va rog sa ma mai trageti de maneca.. :D poate il fac pentru luna iunie, ca tot vine ziua copilului, un dar pentru voi toti, copii mai mari sau mai mici:). Celelalte ambalaje dragalase au aparut de la sine.. stiti voi ca se mai intampla asa cate o idee "geniala" ?:)) Ei asa a fost. Sigur voi mai folosi astfel de ambalaje simpatice:D.

Dupa cum bine stiti deja, imi place sa daruiesc prinzatoare de vise, sau dreamcatchere personalizate. Le lucrez cu mult drag in amintirea cuiva unei bune prietene ... De data aceasta am ales sa atasez la capat o floare. Pe o parte este din fetru si pe partea cealalta din material spumos, ca un fel de burete. mereu uit cum se numeste exact :)).

Am accesorizat cu o margeluta acrilica multifatetata violet si o margeluta aurie de nisip. Mi-a placut tare mult cum mi-a iesit plasa tesuta. :D
 
Cosuletul impletit l-am vopsit in nuanta de maro si accesorizat cu o fundita aurie. Imi place forma rezultata:D. 
Pentru ca am vazut logo-ul cu vulpita... sau e pisicuta? hmmm m-am gandit sa incerc sa integrez acel capsor simpatic pe o bratara:D Asa ca am incercat sa il conturez cu violet pe fond galben si.. apoi am tesut o bratarica;)).
Mie imi place mult cum a iesit! Voua? Coditele baratarii sunt impletite.
Si in cele din urma ajungem si la iepuras :D. Este un mititel rotofei si simpatic. Chiar daca ideea este preluata de la Griulet (iepurasul model) ca toate jucariile realizate de mine si acesta este OOAK - adicaone of a kind, unicat. Nu am un pattern strict, unii sunt mai grasuni, altii mai slabuti. Tot ce inseamna "accesoriu" din fetru este personalizat.

Sper ca v-a placut incursiunea:)! Va voi povesti si despre ceilalti iepurasi Copilarim care au calatorit in aceasta primavara. Pana acum am mai scris despre:
 

Pe curand !:)

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Ai fost un secret iepuras dragalas ...tare inimos!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

iar hartia rosu-argintiu mototolita a fost o idee supeeeeer!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D m-am cam desumflat eu putin, dar sper sa gasesc si alte texturi de hartii de impachetat care sa se potriveasca si mai bine:D.
asta imediat de rupea.. se agata.. hmm:))

Trimiteți un comentariu