luni, 27 mai 2013

Sa conservam natura - inspirational

Buna:)

Ieri tocmai ce am publicat creatiile participante la cea mai recenta tema de pe provocari verzi: "Sa conservam natura". Le puteti admira aici: Galeria de creatii "Sa conservam natura".

Lucrarea mea inspirationala din aceasta luna a fost una aparent simpla.. Spun aparent pentru ca uneori, lucrurile care par simplu de realizat iti ocupa chiar mai mult timp decat celelalte... mai complicate. Si.. da. Pana m-am gandit, razgandit, ratacit printr-o mie de idei m-am hotarat sa fac o decoratiune, sau pagina decorativa, sau posibil coperta pentru un jurnal / caiet de amintiri, agenda a trecut parca o vesnicie:)).

Am folosit o coala natur care imi ramasese din hartia de impachetat (suficient de mare, cam cat o foaie de caiet), un servetel perforat primit in dar de la Oana - DulceaMeaCasa, pene decorative si o fundita primite de la Adriana - Arta si Creativitate si o narcisa galbena, presata - primita de la my Rha. Nu va uitati ca floricica mea este "sifonata" ... nu ma lasa inima sa o pun la presat si am tinut-o in glastra pana cand s-au cam ofilit petalele. E foarte draga mie floricica aceasta:D.

Daca si voi aveti creatii, sau poate realizati unele noi pe tema mentionata mai sus, le puteti inscrie in colectia pe care o puteti gasi pe pagina Ati pierdut o provocare?  de pe site-ul Provocarilor Verzi. Aceasta tema va fi valabila pana la anul pe vremea aceasta:).

Va doresc o saptamana creativa, frumoasa si ... bucurati-va de ultimele zile de primavara ale acestui an:D!! La sfarsit de saptamana vine VARA!!!!!


0 comments :

Trimiteți un comentariu